11.2 C
Θέρμον
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 8:25
news1

Χανιά: Ποινικές διώξεις για τον ομαδικό βιασμό σε βάρος της 21χρονης τουρίστριας

Απολογείται την Τρίτη ο 23χρονος – Αναζητείται ακόμα ο 19χρονος

Το κατώφλι του εισαγγελέα Χανίων πέρασε σήμερα το μεσημέρι ο 23χρονος ο οποίος συνελήφθη μετά την καταγγελία 21χρονης ότι ήταν ένας από τους άνδρες που την βίασαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, o εισαγγελέας άσκησε ποινικές διώξεις σε βάρος του 23χρονου για ασέλγεια και σωματικές βλάβες ενώ στη συνέχεια ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία με αποτέλεσμα να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την υπόθεση αναζητείται και ένας 19χρονος ο οποίος επίσης καταγγέλθηκε ότι συμμετείχε στον βιασμό.

Η καταγγελία της 21χρονης

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία 21χρονη στην Κρήτη καθώς έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού.

Όπως ηδη έχει γράψει το cretapost, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν η 21χρονη από τη Σουηδία έπινε αμέριμνη το ποτό της σε μπαρ των Χανίων.

Εκεί γνώρισε δύο νεαρούς Έλληνες ηλικίας 23 και 19 χρόνων οι οποίοι μετά από κάποια ώρα της πρότειναν να πάνε μία βόλτα.

Οι δύο νεαροί την οδήγησαν σε ένα ερημικό μέρος όπου την βίασαν, πρώτα ο ένας και στη συνέχεια ο άλλος. Ενώ στη συνέχεια έφυγαν και την παράτησαν μόνη της αφού πρώτα της έκλεψαν την τσάντα.

Μάλιστα, φαίνεται πως η 21χρονη εξαιτίας αρκετής κατανάλωσης αλκοόλ ήταν σε ημιλυπόθημη κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις καταγγέλθηκε το περιστατικό στην αστυνομία οι αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τον 23χρονο ενώ αναζητούν τον 19χρονο.

in.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com