10.5 C
Θέρμον
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 4:46
news1

Λάκης Γαβαλάς: Η ατάκα για τον «Mr Eθνικά Μπούτια» και η απάντηση του Τρύφωνα Σαμαρά

Ξανά στα «χαρακώματα» ο σχεδιαστής και ο κομμωτής

Ο Τρύφωνας Σαμαράς απάντησε στον Λάκη Γαβαλά που τον παρομοίασε με τον Mr Εθνικά μπούτια, με αφορμή δηλώσεις που έκανε για το GNTM.

«Το GNTM δεν έχει να κάνει με τη μόδα. Σας παρακαλώ, να φέρετε πίσω και να σέβεστε τη λέξη μόδα. Θέλω να με ικανοποιούν και εμένα. Δεν λέω να μην υπάρχουν! Παλιά είχαμε τον μίστερ εθνικά μπούτια, μετά είχαμε την Έφη Θώδη, κατά κάποιον τρόπο είχαμε τον Τρύφωνα Σαμαρά, που εγώ τον αγαπώ, δεν το λέω άσχημα», είπε ο Λάκης Γαβαλάς μιλώντας πριν από λίγες μέρες στην εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA.

«Ο Λάκης Γαβαλάς για την ηλικία του κρατιέται μια χαρά», απάντησε ο γνωστός κομμωτής.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend ο Τρύφωνας Σαμαράς ανέφερε: «Έχει πάθει εμμονή μαζί μου; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Εγώ δεν ασχολούμαι και γενικά δεν είμαι άνθρωπος που θα πω κακία. Δεν θέλω να μιλώ για τέτοια, δεν με ενδιαφέρει. Ποιος είναι ο Γαβαλάς, ο δικαστής; Ο Λάκης, που τον συμπαθώ κατά τα άλλα όπως λέει και αυτός, εκτός του ότι είναι αθυρόστομος, για την ηλικία του κρατιέται μια χαρά, θα έλεγα. Μακάρι να φτάσουμε τα χρόνια του και είμαστε έτσι».

enikos.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com