18.9 C
Θέρμον
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 12:13
news1

Μεσολόγγι: Ολοκληρώθηκε η διανομή προϊόντων και σχολικών ειδών στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Κώστας Λύρος: «Και φέτος κανένας μαθητής χωρίς σχολικά είδη»

Διανομή προϊόντων και σχολικών ειδών στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου

 

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022 από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, η μηνιαία διανομή τροφίμων σε 200 οικογένειες που τα μέλη τους είναι εγγεγραμμένα ως δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου, το οποίο λειτουργεί στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Παράλληλα σε 59 μαθητές και μαθήτριες, παιδιά δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου προμηθεύτηκαν δωρεάν τσάντες, μολύβια, τετράδια, στυλό, μπλοκ ζωγραφικής, χάρακες, μαρκαδόρους και γενικότερα όσα χρειάζονται για τη νέα σχολική χρονιά, τα οποία ήταν προσφορά του Δήμου μας, τοπικών επιχειρήσεων, αλλά και προσώπων που θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους. Τους ευχαριστούμε για την υποστήριξή τους.

Ο  Δήμαρχος Κώστας Λύρος αφού ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο γεγονός ότι, σήμερα, οι οικογένειες βιώνουν δύσκολες ημέρες και αυτός είναι ο λόγος που ο Δήμος  στέκεται σταθερά δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη «Στις δύσκολες ημέρες που ζούμε, ο Δήμος μας και επιχειρήσεις, τις οποίες ευχαριστώ, είμαστε δίπλα στους πληττόμενους πολίτες, αποδεικνύοντας καθημερινότητα ότι προσπαθούμε να δίνουμε λύσεις σε θέματα ζωτικής σημασίας. Έτσι και φέτος κανένα παιδί του δήμου μας δεν θα μείνει χωρίς σχολική τσάντα, τετράδια, κασετίνα, στυλό, μολύβια κ.α.»

Επιπλέον σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, η Νοσηλεύτρια Σωτηρία Τομαρά στα πλαίσια της προληπτικής αγωγής, πραγματοποίησε δωρεάν μέτρηση σακχάρου στους ωφελούμενους του Κοινωνικού παντοπωλείου και δόθηκαν συμβουλές για περαιτέρω εξέταση.

Μέριμνα του Δήμου μας είναι κοινωνική προστασία των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού που πλήττονται από τις συνέπειες της οικονομικής και κοινωνικής κρίσηκαι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει καθημερινά στο τηλέφωνο: 2631023192 ή στο email : koin.pantop.ipmes@gmail.com

 

Αρμόδιοι υπάλληλοι: Δήμητρα Παλιάτσα, Ευαγγελία Νικολοπούλου

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com