10.5 C
Θέρμον
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 4:36
Νέα απο το ΘέρμοΠολιτισμός-ΤουρισμόςΤοπικά νέα

Θέρμο: Μια σπουδαία εκδήλωση στο Αρχαιολογικό Μουσείο – «Ιωάννης Καποδίστριας Διεθνείς Θεσμικές και Πολιτικές Προσεγγίσεις»

Επιτυχημένη η Ημερίδα για τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022, στον Αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Θέρμου, σε συνδιοργάνωση του Δήμου Θέρμου με το Ίδρυμα Διεθνών Νομικών Μελετών Καθηγητού Ηλία Κρίσπη & Δρ. Α. Σαμαρά – Κρίσπη και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε ο συλλογικός τόμος με τίτλο:

« Ιωάννης Καποδίστριας Διεθνείς Θεσμικές και Πολιτικές Προσεγγίσεις».

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπυρίδων Κωνσταντάρας η κα Σαμαρά – Κρίσπη Αναστασία Πρόεδρος του Ιδρύματος Διεθνών Νομικών Μελετών Καθ. Ηλία Κρίσπη,  η κα Βικάτου Ολυμπία Προϊσταμένη Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος και ο κ. Κωνσταντίνος Παναγόπουλος Πρόεδρος Εφετών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν: ο Δρ. Λάζαρος Ριζόπουλος, ο Δρ. Στυλιανός Πολίτης, η κα  Σοφία Σωτηρίου εκ μέρους της κας Σοφίας Μωραΐτη, ο Δρ. Ευάγγελος Παπούλιας και ο εκδότης κ. Μιχιώτης.

Με την παρουσία του στην εκδήλωση ξεχώρισε ο κ. Παναγιώτης Σόμπολος πρώην Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ και νυν πρόεδρος του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο του Ιωάννη Καποδίστρια.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης, ο κ. Λεωνίδας Υφαντής πρώην Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου, ο κ. Γεράσιμος Μαλούσης Πρόεδρος Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Αγρινίου, ο Αιδεσιμότατος π. Δημήτριος Γιολδάσης, οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Θερμού κ. Αθανάσιος Βαλλής,  κ. Κωνσταντίνος  Παπαθανασόπουλος,  κ. Γεώργιος Γλαβάς και  κ. Κωνσταντίνος Κότσαλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου κ. Νικόλαος Κωστακόπουλος, ο κ. Αντώνιος Πριόνας Δημοτικός Σύμβουλος Θέρμου, ο κ.  Γεώργιος Χριστόπουλος Πρόεδρος της Εταιρείας Φίλων Μουσείου και Αρχαιολογικού Χώρου Θέρμου, Δικηγόροι, Συμβολαιογράφοι και πλήθος κόσμου.

Την εκδήλωση συντόνισε η κα Παρθενία Χαρίτου Πρόεδρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΕΠΠΙ-ΔΡΟΥΜΕ.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Θέρμο

Newsroom

Αγία Σοφία Θέρμου: Παραδοσιακή Καθαρά Δευτέρα από τον Σύλλογο Νέων!

Newsroom

Σιταράλωνα Θέρμου: Καθαρά Δευτέρα δίπλα στην λίμνη Τριχωνίδα!

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com