13.4 C
Θέρμον
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 22:16
news1

ΒΙΝΤΕΟ: Άγριο ξύλο μεταξύ 2 μαθητών – Ασθενοφόρο μετέφερε ανήλικο στο νοσοκομείο

Ένα ακόμα βίαιο περιστατικό με πρωταγωνιστές δύο μαθητές της Β’ Γυμνασίου σημειώθηκε στο Αλιβέρι της Εύβοιας. Οι ανήλικοι όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε και σας παρουσιάζει το newsit.gr λύνουν τις διαφορές τους με άγριο ξύλο με κλωτσιές και μπουνιές και σταματούν όταν ο ένας από αυτούς πέφτει λιπόθυμος στο έδαφος.

Στο οπτικό υλικό 23 δευτερολέπτων οι δύο μαθητές «μποξέρ» λαμβάνουν θέσεις κι αρχίζει το άγριο ξύλο σε πλατεία του Αλιβερίου. Όπως βλέπεται και στο βίντεο το άτομο που φοράει την μαύρη μπλούζα μετά τα πρώτα αναγνωριστικά δευτερόλεπτα γρήγορα θα περάσει στην επίθεση.

Θα καταφέρει δύο χτυπήματα στον αντίπαλο του, ενώ με την τρίτη ισχυρή γροθιά του ο ανήλικος με τη λευκή μπλούζα θα σωριαστεί στο έδαφος. Τα υπόλοιπα παιδιά παρακολουθούν το ξύλο εκστασιασμένα, ενώ σε κάθε χτύπημα ξεσπούν σε επευφημίες.

Τα περισσότερα από τα παιδία που βρίσκονται μπροστά στο περιστατικό, όχι μόνο προσπαθούν να χωρίσουν τους δύο ανήλικους, αλλά καταγράφουν το βίαιο σκηνικό με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ακόμα κι όταν ο μαθητής της Β΄ Γυμνασίου θα πέσει στο έδαφος οι ανήλικοι θα το διασκεδάσουν με το θέαμα. Ωστόσο τα γέλια γρήγορα θα σταματήσουν, καθώς το αγόρι με τη λευκή μπλούζα θα παραμείνει αναίσθητο στο έδαφος.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον ανήλικο στο νοσοκομείο.

newsit.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com