11.9 C
Θέρμον
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 9:47
news1

Ηλεία: Ο 68χρονος επιχειρηματίας πάλεψε με τον δολοφόνο του – Τι είδε ο ιατροδικαστής, τι ισχυρίζεται ο αδερφός του

«Εγώ καθάρισα το σπίτι από τα αίματα, γιατί δεν μπορούσα να τα βλέπω», είπε ο 70χρονος αδερφός του θύματος, που βρήκε τον νεκρό, αλλά δεν ειδοποίησε την αστυνομία.

Κοντά στη λύση του μυστηρίου με το άγριο έγκλημα στην Εφύρα Ηλείας, με θύμα έναν 68χρονο επιχειρηματία, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του.

Οι αστυνομικές Αρχές από την πρώτη στιγμή έκαναν λόγο για εγκληματική ενέργεια, ενώ ο ιατροδικαστής είδε το πτώμα να φέρει 15 χτυπήματα στο κεφάλι και ένα στον αγκώνα. Το τελευταίο, μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο δείχνει ότι το θύμα πάλεψε για να κρατηθεί στη ζωή, αμύνθηκε πριν «σβήσει».

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κατά την έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν 3.000 ευρώ, αλλά το σπίτι ήταν τακτοποιημένο, γεγονός που απομακρύνει το σενάριο της ένοπλης ληστείας.

Τον επιχειρηματία βρήκε νεκρό ο 70χρονος αδερφός του, αλλά την αστυνομία ειδοποίησε ο γιος του θύματος. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία βρήκε το σπίτι καθαρό από αίματα, τονίζοντας πως ο δράστης ήθελε να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Τελικά, ο αδερφός του 68χρονου κατέθεσε ότι εκείνος καθάρισε το σπίτι, καθώς δεν μπορούσε να βλέπει τα αίματα, συγκλονισμένος από τον θάνατο του επιχειρηματία.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στο στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος.

 

vradini.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com