11.3 C
Θέρμον
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 5:31
news1

Δήμητρα Κατσαφάδου: Στα ίχνη των διαρρηκτών του μαγαζιού της η αστυνομία – «Κάνουν παραεμπόριο με τις κλεμμένες κρέμες»

Η επιχειρηματίας μέσα σε λίγες ημέρες έπεσε θύμα ληστείας για δεύτερη φορά

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για τη Δήμητρα Κατσαφάδου. Η γνωστή επιχειρηματίας τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου έπεσε θύμα ληστείας, όταν άγνωστοι διέρρηξαν το κατάστημά της στο Περιστέρι και έκλεψαν κρέμες.

Το ίδιο είχε συμβεί και την 1η Σεπτεμβρίου. Τότε οι ληστές, με μία πέτρα έκαναν γυαλιά καρφιά την τζαμαρία και μπήκαν μέσα στο κατάστημα κλέβοντας από το ψυγείο τις κρέμες που φυλάσσονται εκεί.

Όλες οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί από κάμερα κλειστού κυκλώματος και η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη τους.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και συγκινημένη ανέφερε για τις δύο ληστείες: «Δεύτερη φορά διάρρηξη στο ίδιο μαγαζί μέσα σε ούτε 15 ημέρες. Είναι λυπηρό γιατί η λεία των κλεφτών, ήταν οι κρέμες που φτιάχνονται από μένα με αγάπη. Είναι σαν να μου κλέβουν τη ψυχή. Η αστυνομία είναι πολύ κοντά στο να συλλάβει τους διαρρήκτες, γιατί έχουμε το πρόσωπο του ενός από τις κάμερες ασφαλείας. Την πρώτη φορά μου έκλεψαν πάνω από 500 κρέμες. Και τώρα στα ίδια επίπεδα».

Και πρόσθεσε: «Αυτό που με θλίβει είναι ότι δεν πήραν χρήματα γιατί είναι χαρτί, αλλά πάνε να μας ρίξουν ψυχολογικά. Μπορεί να είναι κάποιος ανταγωνιστής. Κάνουν παραεμπόριο με τις κλεμμένες κρέμες. Εφιστώ την προσοχή στον κόσμο ώστε να παίρνουν το αληθινό προϊόν».

Τι συνέβη την 1η Σεπτεμβρίου

Δύο ήταν οι δράστες που έσπασαν την τζαμαρία στο μαγαζί της Δήμητρας Κατσαφάδου στο Περιστέρι, την 1η Σεπτεμβρίου. Στις 04:02 με μία πέτρα στα χέρια τους, που εκτοξεύεται στο εσωτερικό του μαγαζιού, έσπασαν την τζαμαρία και μπήκαν μέσα στο κατάστημα.

«Μπήκανε μέσα στοχευμένα, άνοιξαν και τα δύο τα ψυγεία και βεβηλώσανε τον χώρο. Με πολύ μεγάλη πέτρα σπάσανε την τζαμαρία και επιτόπου πάνω στα γυαλιά πατάγανε όπως φαίνεται και από την οθόνη και γρήγορα με μαύρη τσάντα σαν των σκουπιδιών βάζανε μέσα τις καλύτερες κρέμες. Αυτό μου έκανε εντύπωση, πώς πήγανε στοχευμένα στο πιο ακριβό υλικό», δήλωσε η ίδια, μιλώντας σε κατάσταση σοκ στο Live News.

Ο ένας φορούσε μαύρο καπέλο είχε παντελώς ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά του, ενώ ο δεύτερος φορούσε μία μάσκα προστασίας για τον κοροναϊό. Έχοντας από μία μαύρη σακούλα σκουπιδιών ο καθένας τους στα χέρια κατευθύνθηκαν αμέσως στο ψυγείο με τις πιο ακριβές καλλυντικές κρέμες του καταστήματος.

Με πολύ γρήγορες κινήσεις και οι δύο άδειασαν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν τα δύο ψυγεία. Ο ένας δράστης δε, για να εξοικονομήσει χρόνο, ξήλωνε κάθε ράφι του ψυγείου και άδειαζε το περιεχόμενό του μέσα στη σακούλα σκουπιδιών.

Αυτό που προκαλεί αίσθηση για τις κινήσεις των δραστών είναι το γεγονός ότι η ταμειακή μηχανή του καταστήματος παρέμεινε άθικτη, με τους δύο κακοποιούς να αφαιρούν μόνο τα ακριβότερα προϊόντα από το μαγαζί.

Τι συνέβη χθες (12/9)

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η επιχειρηματίας, όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έπεσε θύμα ληστείας για δεύτερη φορά.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο, στα οποία δείχνει τη ζημιά που υπέστη το κατάστημά της. Όπως είναι ολοφάνερο, οι άγνωστοι έσπασαν ξανά τη τζαμαρία, προκειμένου να κλέψουν τις κρέμες της.

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Πόσο ντροπή αισθανόμαστε για κάποιους ανθρώπους που εισβάλουν στον χώρο σου και σου κλέψουν τις κρέμες σου. Ο Θεός να τους συγχωρέσει. Εγώ δεν σταματάω να δημιουργώ και να εξελίσσομαι και να χαρίζω σε όποιον έχει πραγματική ανάγκη», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Αμέσως μετά, δημοσίευσε μία σειρά από βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος και δείχνει τους δράστες.

«Τι κάνει η ζήλια και η κακία τελικά… Σε αναγκάζει να κλέψεις! Φόβος και αγωνία να καλύψουν τα πρόσωπά τους. Η αστυνομία είναι κοντά στην εξιχνίαση ευτυχώς. Όλο το ράφι του ψυγείου με μία κίνηση μέσα στη σακούλα! Όλα τα προϊόντα μας» έγραψε πάνω στα stories.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Εντοπίστηκε βακτήριο λιστέρια

Newsroom

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom

Ε.Σ. Αγρινίου: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com