11.6 C
Θέρμον
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 2:54
Νέα απο το ΘέρμοΤοπικά νέα

Πρώτη μέρα σήμερα για τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Θέρμου!

Η νέα σχολική χρονιά άρχισε για τους μαθητές του Δημοτικού σχολείου Θέρμου, με την καθιερωμένη τελετή Αγιασμού, από τον π. Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο και τον π. Βασίλειο Λάμπο.

Ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Θέρμου κ. Γεώργιος Χριστόπουλος, ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στην τελετή του Αγιασμού, ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά στους μαθητές, τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς και στη συνέχεια καλωσόρισε τους μαθητές της πρώτης τάξης.

Ευχές για καλή σχολική χρόνια έδωσε στους μαθητές, τις μαθήτριες, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας.

Από τον π. Βασίλειο Λάμπο  διαβάστηκε μήνυμα του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ναυπάκτου & Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεου Τοποτηρητή της Ι.Μ. Αιτωλίας & Ακαρνανίας, με το οποίο ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Στον Αγιασμό παρευρέθησαν: Ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας, ο κ. Γεώργιος Κοντογιάννης ως Εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου κ. Πέτρος Δούκας, ο Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Παπαπάνος, ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Γλαβάς, ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Παπασημάκης, η Δημοτική Σύμβουλος κα Ιωάννα Καλημέρη, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Θέρμου κ. Αλέξανδρος Σιαδήμας, γονείς και συγγενείς των μαθητών.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Αγρίνιο: Εκπαιδευτική Δράση στο ΚΑΠΗ Αγίου Δημητρίου

Newsroom

Δήμος Θέρμου: 731.600,00€ για την αναβάθμιση του βιολογικού καθαρισμού

Newsroom

Συμμετοχή Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Θανάση Μαυρομμάτη σε εκδήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια για τον Φιλελληνισμό και τον Λόρδο Βύρωνα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com