11.9 C
Θέρμον
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 0:19
news1

Αγρίνιο: Αγιασμός Σχολικών μονάδων για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

 Το 2ο και 6ο Γυμνάσιο  και το 3ο Λύκειο Αγρινίου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου όπου  παρέστη στην τελετή  αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου ευχήθηκε καλή πρόοδο στους μαθητές και τις μαθήτριες: «Καλή αρχή στη νέα σχολική χρονιά.  Εύχομαι σε εσάς και τους καθηγητές σας να  έχετε υγεία και δημιουργική διάθεση για μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά. Εμείς είμαστε στο πλευρό σας με συνεχείς παρεμβάσεις  για τη δημιουργία  σχολικού περιβάλλοντος που θα  κάνει καλύτερη την καθημερινότητα σας».   

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Καζαντζής παρέστη στον αγιασμό  στο 6ο Λύκειο, ο  Αντιδήμαρχος Κώστας Καλαντζής στο Μουσικό Σχολείο  Αγρινίου, ο  Αντιδήμαρχος Βασίλειος Φωτάκης στο 5ο Δημοτικό, ο Αντιδήμαρχος  Χρήστος Ζαρκαβέλης στο 1ο Δημοτικό Δοκιμίου, ο Αντιδήμαρχος   Χριστόφορος Παπαδημητρίου στο 1ο Δημοτικό – Γυμνάσιο-Λύκειο Παναιτωλίου, ο  Αντιδήμαρχος Μίμης Σκορδόπουλος  στο 11ο και 17ο Δημοτικό σχολείο ,η Αντιδήμαρχος Μαρία Παπαγεωργίου στο 5ο Γυμνάσιο Αγρινίου, ο Αντιδήμαρχος Θύμιος Γρίβας στο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό σχολείο Σκουτεράς, ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Φλώρος στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου, ο Αντιδήμαρχος Π. Μαρνέζος στο 5ο Λύκειο και 2ο ΕΠΑΛ, ο Αντιδήμαρχος Κ.Ζώης στο 4ο Δημοτικό, ο Αντιδήμαρχος B.Kαρακώστας  στο Γυμνάσιο – Λύκειο Γαβαλούς, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Ιωάννης Φαρμάκης στο 3ο και 21ο  Δημοτικό, ο  αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Κ. Κιτσοπάνος στο Γυμνάσιο  Νεάπολης, ο  Δημοτικός Σύμβουλος  Π. Γιαννιώτης  στο Δημοτικό σχολείο Αγγελοκάστρου, η πρόεδρος της  Κοινότητας Αγρινίου Φωτεινή Βλάχου στο 16ο  Δημοτικό Σχολείο και ο Γεν.Γραμ. Δ.Τζιώλης στο 2ο Λύκειο Αγρινίου,  στο Δημοτικό Σχολείο Ποταμούλας ο  πρ. της Κοινότητας Δ. Ανδρώνης και ο πρ. του Π.Σ.  Σαργιάδας Κωνσταντίνος Βραχωρίτης.

                                                                           

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com