12.5 C
Θέρμον
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 11:39
news1

Πάτρα: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του 2χρονου κοριτσιού – Τα ερωτήματα για τον κορονοϊό

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε στην Πάτρα η νεκροψία για τα αίτια θανάτου του κοριτσιού μόλις 2 ετών. Το άτυχο παιδάκι κατέρρευσε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου όπου κατέληξε τέσσερις ημέρες μετά.

Υπενθυμίζεται ότι το 2χρονο κοριτσάκι έχασε τις αισθήσεις του στο Καραμανδάνειο στην 1η Σεπτεμβρίου όπου και διασωληνώθηκε. Διακομίστηκε στην εντατική Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου, όπου άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από τέσσερα 24ωρα.

Νωρίτερα την Παρασκευή (9/9/2022), ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση και νεκροψία στο παιδάκι, που έφυγε από την ζωή την περασμένη Δευτέρα (5/9/2022).

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην τοπική ιστοσελίδα flamis.gr ο Ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης, δεν υπάρχουν κακώσεις στο παιδί ούτε όμως «πύκνωση πνεύμονα που να παραπέμπει σε πρόβλημα από τον κορονοϊό».

Όπως είπε ο κ. Γκότσης, προς το παρόν είναι απροσδιόριστο το αίτιο του θανάτου και αναμένονται τα αποτελέσματα των άλλων εξετάσεων που έγιναν, καθώς και των αποτελεσμάτων μέσω της εξέτασης ιστών με μικροσκόπιο.

 

eleftherostypos.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Πάτρα: Πέθανε 41χρονος αστυνομικός σε διαδικτυακή συζήτηση μέσα στο σπίτι του

Newsroom

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com