11.9 C
Θέρμον
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 9:12
news1

Ρόδος: Δολοφονία η εξαφάνιση του εργολάβου οικοδομών – Ξενοδόχος ομολόγησε το στυγερό έγκλημα

Η εξαφάνιση του 46χρονου εργολάβου οικοδομών αποδείχθηκε δολοφονία, με τις Αρχές να «πατούν» στις αντιφάσεις και να λύνουν το μυστήριο. Ανάστατη η Ρόδος από τις αποκαλύψεις για το έγκλημα…

Η Ρόδος παραμένει σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις για το έγκλημα και την ομολογία του δράστη για τη δολοφονία. Ο άτυχος εργολάβος οικοδομών έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, για να μην εισπράξει όπως φαίνεται χρήματα που του χρωστούσαν. Με τους αστυνομικούς να αξιοποιούν τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας και να στέκονται στις αντιφάσεις του άντρα που ομολόγησε. Ενός ξενοδόχου που αποκάλυψε το κίνητρο αλλά και σημείο που άφησε τη σορό του θύματος.

Μετά από εξαντλητική προανάκριση που διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου, κατόπιν προσαγωγής ενός ξενοδόχου της δημοτικής ενότητας της Καλλιθέας με τον οποίο είχε ραντεβού ο 46χρονος εργολάβος οικοδομών τη μέρα που χάθηκαν τα ίχνη του, προκειμένου να του δώσει οφειλόμενα στο πλαίσιο συμφωνίας που είχαν συνάψει, ομολόγησε ότι τον σκότωσε!

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατος επήλθε από στραγγαλισμό με σχοινί ενώ έχει συλληφθεί και ο γιος του ξενοδόχου για συνέργεια καθώς φέρεται να τον βοήθησε με την μεταφορά του πτώματος.

Το άψυχο σώμα του 46χρονου του Τζάνη Τοπάλυ από την Αλβανία εντοπίστηκε και ήδη σχηματίζεται δικογραφία που θα υποβληθεί εντός της ημέρας ενώπιον του Εισαγγελέα Υπηρεσίας για τα περαιτέρω. Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού τέθηκαν επί τάπητος όλα τα δεδομένα που είχαν προκύψει από καταθέσεις, έλεγχο μαγνητοσκοπήσεων από κάμερες παρακολούθησης καταστημάτων και την σήμανση, χθες το απόγευμα έγινε η πρώτη προσαγωγή ατόμου προκειμένου να αναζητηθούν απαντήσεις για τα ερωτήματα που υπήρχαν.

Ο 46χρονος εντοπίστηκε σε κάμερα ασφαλείας περιπτέρου την 22.28 ώρα της Κυριακής να αγοράζει τσιγάρα και να μιλά έντονα στο κινητό του τηλέφωνο με άγνωστο. Οι αστυνομικοί της Σήμανσης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου έχουν δακτυλοσκοπήσει το αυτοκίνητο του 46χρονου, που βρέθηκε με ανοιχτά παράθυρα και χωρίς τα κλειδιά στις Καλυθιές σε σημείο κοντά στα μάρμαρα της περιοχής.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι οι αστυνομικοί κατέληξαν στο ότι η κατάθεση που έδωσε ένας στρατιωτικός που είδε το αυτοκίνητο του θύματος με επιβαίνοντα σε αυτό τον ίδιο και ακόμη δύο άτομα στο σημείο που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 29 Αυγούστου 2022 ήταν η πλέον αξιόπιστη.

Ενώ η εξαφάνισή του τοποθετήθηκε το βράδυ της Κυριακής από τους οικείους του, σερβιτόρος σε εστιατόριο του Φαληρακίου κατέθεσε ότι συνέφαγε μαζί με δύο ομοεθνείς του και ένα παιδί ηλικίας 10 ετών περίπου στο κατάστημα το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο σερβιτόρος σε νεότερη κατάθεση του υποστήριξε ότι μπορεί να κάνει λάθος και να ευρίσκοντο στο εστιατόριο την Κυριακή ή το Σάββατο.

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, ο 46χρονος είχε ανοιχτούς λογαριασμούς και προσπαθούσε να εισπράξει τα οφειλόμενα από διάφορους επιχειρηματίες και το γεγονός ότι ενημερώθηκαν οι Αρχές πως δεν ανταποκρίθηκε σε ραντεβού που είχε το πρωί της Δευτέρας με ξενοδόχο ο οποίος επρόκειτο να του καταβάλει 30.000 ευρώ για εργασίες που είχε κάνει, ενίσχυσε τις ενδείξεις ότι πράγματι εξαφανίστηκε από το βράδυ της Κυριακής.

Το βράδυ της Κυριακής και ώρα 23.00 περίπου είχε ραντεβού με έτερο ξενοδόχο με τον οποίο είχαν έλθει σε συμφωνία παρουσία δικηγόρου για την καταβολή οφειλών από άλλο έργο. Σε κατάθεση που είχε δώσει ενημέρωσε τις αρχές ότι τελικά το ραντεβού τους είχε ακυρωθεί. Στην πορεία τον ερευνών προέκυψαν στοιχεία κυρίως από κάμερες που τον τοποθετούν σε σημείο δίπλα στην ξενοδοχειακή μονάδα.

Ο συγκεκριμένος επρόκειτο να καταθέσει σχετικά το Σάββατο αλλά δεν εμφανίστηκε στις αρχές επικαλούμενος ότι συγγενικό του πρόσωπο νόσησε και νοσηλευόταν. Προέκυψε ωστόσο ότι δεν υπήρξε νοσηλεία γεγονός που οδήγησε την ΕΛ.ΑΣ. στην απόφαση να τον προσαγάγει για διευκρινίσεις. Λίγες ώρες αργότερα ομολόγησε και το θρίλερ απαντήθηκε.

 

 

newsit.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com