16.4 C
Θέρμον
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 11:53
news1

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι λέει η νοσηλεύτρια που είδε την Τζωρτζίνα μια ώρα πριν το τελευταίο επεισόδιο

Τα όσα κατέθεσε η νοσηλεύτρια που είχε την Τζωρτζίνα μια ώρα πριν το τελευταίο επεισόδιο που οδήγησε στον θάνατό της παρουσίασε η εκπομπή T-live.

«Επέστρεψα στο νοσοκομείο στις 29 Ιανουαρίου, στις 9 το πρωί. Εκείνη την ημέρα είχα 24ωρη εφημερία. Στην παράδοση των ασθενών ήμουν εγώ, μια συνάδελφος που εφημέρευε μαζί μου και φυσικά οι εφημερεύοντες της προηγούμενης ημέρες. Οι εφημερεύοντες μας είπαν ότι είχε κάνει άλλα δύο επεισόδια, στις 18:30 και στις 00:00, στις 28 Ιανουαρίου, τα οποία λύθηκαν μόνα τους.

Μόλις ενημερωθήκαμε γύρω στις 10:30, πήγαμε με τη συνάδελφό μου να το εξετάσουμε. Ήταν μαζί του η μαμά μου, η οποία μας επιβεβαίωσε τα δύο επεισόδια στα οποία δεν ήμουν παρούσα. Η εξέταση έδειξε ότι αναπνευστικά το παιδί πήγαινε καλά και μάλιστα μειώσαμε και το οξυγόνο του. Είδαμε ότι κρατάει καλό κορεσμό και θα πήγαινα κάποια στιγμή αργότερα να το ξαναδώ», είπε αρχικά η νοσηλεύτρια.

Και πρόσθεσε «Πριν φύγουμε από το θάλαμο ελέγξαμε το μόνιτορ της Τζωρτζίνας και είδαμε ότι όλα είναι καλά. Στις 13:30 το έλεγξα ξανά και είδα ότι όλα ήταν σταθερά και καλά χωρίς να έχει αλλάξει κάτι. Ούτε η μαμά της μου είπε κάτι. Ρύθμισα κάποιες εκκρεμότητες άλλων ασθενών, όταν γύρω στις 14:25 με πήρε τηλέφωνο συνάδελφός μου και με ρώτησε αν θα ανέβω στην κλινική για να μπορέσει να φύγει.

Εκείνη την ώρα κι ενώ μιλούσαμε στο τηλέφωνο άκουσα κάποιον να λέει «ελάτε», τη συνάδελφό μου να λέει «τι έγινε» και στη συνέχεια να μου λέει «το παιδί κάνει επεισόδιο, κλείσε και ανέβα». Πήγα στο θάλαμο της Τζωρτζίνας έξω από τον οποίο βρισκόταν η μαμά της. Οι γιατροί της ΜΕΘ έκαναν ΚΑΡΠΑ στη Τζωρτζίνα και ξεκίνησα κι εγώ να βοηθάω. Κάναμε πάνω από μια ώρα ανάνηψη, δυστυχώς όμως το παιδί δεν επανήλθε ποτέ.

Κάποια στιγμή συνάντησα τη μαμά της Τζωρτζίνας στο διάδρομο, έξω από το θάλαμο. Της είπα συλλυπητήρια και με ευχαρίστησε. Μου έκανε εντύπωση ότι λίγη ώρα μετά από το θάνατο του τρίτου παιδιού της ήταν ψύχραιμη. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν μια μαμά που έκλαιγε και ούρλιαζε για το παιδί της», ανέφερε η νοσηλεύτρια.

 

tlife.gr

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com