12.5 C
Θέρμον
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 11:12
news1

Δούκισσα Νομικού: «Δεν θέλω να σε βλέπω από τις 9.50» – Έτσι την υποδέχτηκε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό

Λίγα λεπτά πριν από τις 11.30, η Δούκισσα Νομικού εμφανίστηκε στο πλατό του Πρωινού στον ΑΝΤ1, κάνοντας την παρθενική της εμφάνιση δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα. «Είναι μεγάλη μας χαρά εδώ στον ΑΝΤ1 που υποδεχόμαστε τη Δούκισσα Νομικού» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, με τη Δούκισσα να εισβάλλει στο στούντιο.

Ντυμένη στα λευκά και με ένα πελώριο χαμόγελο, η παρουσιάστρια καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό. «Καλώς σας βρίσκω φίλοι μου καλοί. Καλημέρα, καλημέρα σε όλους. Για να μας δω λίγο μαζί. Δεν με κοιτάς. Καλά κρατιέσαι. Φοβήθηκα με τα stories σου εχθές ότι δεν θα ερχόσουν. Καλημέρα κι από μένα. Νιώθω οικεία, νιώθω χαρά κι ευγνωμοσύνη. Νιώθω πως γυρίζω στην οικογένειά μου, στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Χαίρομαι που θα μοιραζόμαστε τα πρωινά μας με όλη την ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες» είπε αρχικά η Δούκισσα Νομικού.

Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε τον λόγο που δεν θα βρίσκεται μαζί του από την αρχή της εκπομπής. «Δεν θέλω να σε βλέπω από τις 10 παρά 10. Σήμερα πήγε 11.30; Άλλα είχα συμφωνήσει! Μπορεί αύριο να πάει στις 12, μεθαύριο στη 1 παρά…» ανέφερε η παρουσιάστρια με έντονη δόση χιούμορ.

«Ό,τι μας επιτάσσει η επικαιρότητα» ανταπάντησε ο Γιώργος Λιάγκας. «Θέλω να είμαι εδώ και στα εύκολα και στα δύσκολα γιατί η καθημερινότητα έχει πολλές δυσκολίες, όμως με το χαμόγελο, την αισιοδοξία και την καλή ενέργεια» πρόσθεσε η Δούκισσα Νομικού κι έδωσε πάσα για διαφημιστικό διάλειμμα.

tlife.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Πάτρα: Πέθανε 41χρονος αστυνομικός σε διαδικτυακή συζήτηση μέσα στο σπίτι του

Newsroom

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com