11.9 C
Θέρμον
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 11:35
news1

Γιώργος Λιανός: Ήταν αναπόφευκτο το τηλεοπτικό διαζύγιο Λιάγκα και Σκορδά

Στις κάμερες μίλησαν ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη, την ημέρα που το ζευγάρι βάπτισε την κόρη τους. Ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής του Survivor αναφέρθηκε στο ριάλιτι επιβίωσης, στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, αλλά και στην Δούκισσα Νομικού.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Το Survivor είναι ένα πρότζεκτ, το οποίο έχει κουμπώσει με το δικό μου στυλ, είναι ευχαριστημένοι οι ιθύνοντες και προχωράει πολύ καλά. Νομίζω ότι ήταν αναπόφευκτο το τηλεοπτικό διαζύγιο Λιάγκα – Σκορδά γιατί κάποια στιγμή τα συμβόλαια τελειώνουν, οι κύκλοι κλείνουν», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Όσον αφορά στην Δούκισσα Νομικού και στην είσοδό της στην εκπομπή “Το Πρωινό” ο Γιώργος Λιανός είπε: «Την Δούκισσα την αγαπάμε, μας είχε στηρίξει και τότε με το Voice που χρειάστηκε να φύγω για το Survivor. Πολύ συνεργάσιμη, πολύ λαμπερό πρόσωπο και νομίζω ότι αξίζει μια θέση στην ελληνική τηλεόραση».

enikos.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com