17.8 C
Θέρμον
Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 21:51
Νέα απο το ΘέρμοΤοπικά νέα

Επετειακή Ομιλία του Προκόπη Παυλόπουλου στο Θέρμο (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Επετειακή Ομιλία από τον Εξοχότατο πρώην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022, στο Θέρμο με θέμα: Το «κληροδότημα» της Χριστιανικής Διδασκαλίας στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό. Η «μαρτυρία» της διδασκαλίας του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού».

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Δήμο Θέρμου, στα πλαίσια των Εορτών «Αγίου Κοσμά του Αιτωλού» και έλαβε χώρα στην Πλατεία Νικολίτσα Θέρμου.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπυρίδων Κωνσταντάρας, ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο για την παρουσία του στο Θέρμο και την μεγάλη του συνεισφορά στην περιοχή του Θέρμου.

Να θυμίσουμε, ότι ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος έχει ανακηρυχθεί Επίτιμος Δημότης Θέρμου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν: ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου & Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεος Τοποτηρητής της Ι.Μ. Αιτωλίας & Ακαρνανίας, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ευκαρπίας κ.κ. Ιερόθεος Ζαχαρής,  η σύζυγος του κ. Προκόπη Παυλόπουλου κα Βλασία Παυλοπούλου-Πελτσεμή, ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Μάριος Σαλμάς, οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θάνος Μωραΐτης και κ. Γιώργος Βαρεμένος, ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπυρίδων Κωνσταντάρας, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Πρόεδρος Περιφερειακής Ένωσης Δήμων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος, ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Ευστάθιος Κούλης, οι Αντιπεριφερειάρχες κα Μαρία Σαλμά και κ. Λάμπρος Δημητρογιάννης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Κοντογιάννης, ο Πολιτευτής κ. Θανάσης Παπαθανάσης, η κα Γούργαρη -Θεοδωράκη Γερασιμούλα  Αντιδήμαρχος Μεσολογγίου ως Εκπρόσωπος του Δημάρχου κ. Κώστα Λύρου,  ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας κ. Δημήτριος Γαλαζούλας,  ο Εκπρόσωπος του Λιμενικού Σημαιοφόρος κ. Χαράλαμπος Παπαχαραλάμπους,  ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Δήμου Θέρμου κ. Θεόδωρος Κασόλας, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου κ. Πέτρος Δούκας, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Θέρμου κ. Ιωάννης Πατλιάς, Εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομογένειας κ. Πέτρος Γρομητσάρης, Αντιδήμαρχοι και Μέλη του Δ.Σ. Δήμου Θέρμου,  Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων και Φορέων της περιοχής, καθώς επίσης και πλήθος κόσμου.

Την εκδήλωση παρουσίασε και συντόνισε η κα Σοφία Αγνίδη – Στεργίου.

Δείτε το βίντεο της ομιλίας:

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Εκδήλωση στο Παπαστράτειο Μέγαρο : «Τιμή στη μνήμη των Βετεράνων του Τοπικού Τύπου που έφυγαν»

Newsroom

Αγία Σοφία Θέρμου: Πρόστιμο 500€ για κάψιμο κλαδιών χωρίς προληπτικά μέτρα

Newsroom

Ιστορικές και Πνευματικές Εκδηλώσεις στην Ι.Π. Μεσολογγίου και στο Αγρίνιο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com