10.8 C
Θέρμον
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 11:34
Νέα απο το ΘέρμοΤοπικά νέα

Θέρμο: Τελετή Απονομής Βραβείων Αριστείας – Ομιλία από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιερόθεο

Τελετή απονομής Βραβείων Αριστείας έγινε σήμερα, Κυριακή 21 Αυγούστου 2022, στο Προαύλιο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Θέρμο.

Τα βραβεία που απονεμήθηκαν έχουν ως εξής:

Το Βραβείο Αριστείας « Βασιλείου και Ειρήνης Παπαδοπούλου»  για τον πρωτεύσαντα μαθητή της Γ΄ Τάξης Γυμνασίου κατά το σχολικό έτος 2021-2022, δόθηκε στη μαθήτρια Χαραλαμπία Τουλουμάρη.

Το Βραβείο Αριστείας «Μνήμης Μαριλένας Αθανασίου Νικολίτσα» για τον πρωτεύσαντα μαθητή της Γ΄ Τάξης Ενιαίου Λυκείου των Πανελλαδικών εξετάσεων 2022,  δόθηκε στη μαθήτρια Μαρία Βέλλιου.

Το Βραβείο Αριστείας « Σπυρίδων Βάρσος» για τον πρωτεύσαντα μαθητή της Γ΄ Τάξης Ενιαίου Λυκείου κατά το σχολικό έτος 2021-2022, δόθηκε στη μαθήτρια Ζιαβρά Δέσποινα.

Το Βραβείο «Επισκόπου Ευκαρπίας κ. Ιερόθεου»  για τον πρωτεύσαντα και οικονομικά αδύνατο μαθητή των Πανελλαδικών Εξετάσεων, δόθηκε στον μαθητή Παναγιώτη Σαγώνα.

Τις απονομές έκαναν: η κα Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο κ. Κωνσταντίνος Νάκος , ο Δημοτικός Σύμβουλος Θέρμου κ. Κωνσταντίνος Αναγνωστάκης και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ευκαρπίας κ.κ. Ιερόθεος Ζαχαρής.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας.

Ακολούθησε Ομιλία από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη & Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεο με θέμα «Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός ως Διδάσκαλος της Εκκλησίας».

Την εκδήλωση συντόνισε ο Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Θέρμου κ. Κωνσταντίνος Μαραγιάννης.

Η εκδήλωση έκλεισε με εορταστικό πρόγραμμα από τη Χορωδία Μαθητών και Αποφοίτων της Σχολής  Βυζαντινής Μουσικής και τη Χορωδία Γυναικών του Ιερού Ναού  Κοιμήσεως Θεοτόκου Θέρμου με Βυζαντινούς Ύμνους και Παραδοσιακά Τραγούδια, με Χοράρχη τον κ. Αλέξιο Σιάχο.

Την εκδήλωση παρουσίασε η κα Σοφία Αγνίδη – Στεργίου.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Συμμετοχή Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Θανάση Μαυρομμάτη σε εκδήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια για τον Φιλελληνισμό και τον Λόρδο Βύρωνα

Newsroom

Αγρίνιο: Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του βομβαρδισμού

Newsroom

Θέρμο: Έφυγε ο Λάμπρος Λόης, μια εμβληματική μορφή…

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com