11.2 C
Θέρμον
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 8:18
news1

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ: Από πρωταθλητισμό στην Α’κατηγορία… υποβιβασμό στην Β’

Από την Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώθηκαν οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή για το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας του νομού Αιτωλοακαρνανίας για τη φετινή σεζόν.

Ο Απόλλων Θέρμου δεν δήλωσε συμμετοχή και αυτόματα υποβιβάζεται και μπορεί να δηλώσει αποκλειστικά και μόνο στη Β’ κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Από την Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, ανακοινώνεται ότι, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 11/8/2022, πήρε τις πιο κάτω αποφάσεις:

  1. Αφού έλαβε υπόψη της ότι η ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής για το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας 2022-2023, έληξε την  12η ώρα της 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 και στο οποίο πρωτάθλημα, δεν δήλωσαν συμμετοχή τα σωματεία ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ, ΑΕ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ και ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ 1957, ανακοινώνει ότι τα σωματεία αυτά υποβιβάζονται και εφόσον το επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, αποκλειστικά και μόνο, στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας περιόδου 2022-2023 (άρθρο 7 παραρτήματος 1 Κ.Α.Π.), μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 και ώρα 12:00.
  2. Καλεί τα σωματεία τα οποία κατέλαβαν από την 4η έως και την 8η θέση στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, περιόδου 2021-2022, ήτοι με σειρά κατάταξης ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ, ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΣΟΥ, ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ, ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ και ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ, να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 και ώρα 12:00, για την πλήρωση των κενών θέσεων (άρθρο 4 παρ. 8 Κ.Α.Π.).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Το σωματείο ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας, αν κάποιο από τα προηγούμενα επιλαχόντα σωματεία δεν δηλώσει συμμετοχή σε αυτό.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com