11.9 C
Θέρμον
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 8:15
news1

Χρήστος Μάστορας: Αποκάλυψε το πιο περίεργο πράγμα που του πέταξαν στη σκηνή

O Χρήστος Μάστορας και οι «Μέλισσες» παραχώρησαν συνέντευξη στο «Κοσμοράδιο 95,1». Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο «X Factor», το οποίο κέρδισε μαζί με την Κατερίνα Λαζαρίδου ενώ αποκάλυψε και στο πιο απρόσμενο συμβάν που του συνέβη σε συναυλία στην Πάτρα.

Μιλώντας για το περίεργο συμβάν που του συνέβη είπε: «Το πιο περίεργο σκηνικό που συνέβη σε μια συναυλία έγινε πρόσφατα όταν μου πέταξαν ένα κρουασάν στη σκηνή! Είχε πλάκα! Γλυκό κρουασάν… Δεν ξέρω μήπως ήταν κάποιος μικρός παραγωγός που ήθελε να κάνει διαφήμιση. Δεν θυμάμαι αν τελικά το έφαγα. Έγινε πρόσφατα στην Πάτρα. Μου το πέταξαν όμως με πάρα πολύ καλή διάθεση οπότε και εγώ γέλασα και το διακωμώδησα».

Ο frontman του συγκροτήματος ρωτήθηκε για τα νούμερα τηλεθέασης του μουσικού τάλεντ σόου και η απάντησή του, ήταν σαφής. «Αυτό αφορά το MEGA, δεν αφορά εμένα καθόλου. Τα νούμερα και όλα αυτά δεν αφορούν καθόλου εμένα. Είναι κάτι που… Εγώ πήγα, έκανα τη δουλειά μου, αξιοπρεπώς θεωρώ, και δεν ήταν ακριβώς δουλειά για εμένα. Ήταν ένα σημαντικό «έργο» το να προσπαθείς να βρεις ένα ταλέντο, να το βοηθήσεις και ίσως να πάρεις και συ κάποια στοιχεία μουσικά για να εξελιχθείς και συ δημιουργικά».

Σε άλλο σημείο μίλησε για την προσθήκη του Ηλία Ψινάκη: «Το X Factor ήταν για μένα μια πολύ, πολύ ευχάριστη εμπειρία. Τώρα αυτό που έγινε με τον κ. Ψινάκη και τον κ. Μουρατίδη αφορά καθαρά το MEGA. Φυσικά τους ήξερα, τους συμπαθώ και τους έχω πολύ ψηλά στην εκτίμηση μου σαν ανθρώπους και σαν επαγγελματίες».

 

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com