19.6 C
Θέρμον
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 17:25
news1

Αιτωλοακαρνανία: Προχωρούν οι εργασίες για την αποκατάσταση της πρόσβασης στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Λιγοβίτσι Ξηρομέρου

Για την πρόοδο των εργασιών που βελτιώνουν την οδική πρόσβαση στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Λιγοβίτσι Ξηρομέρου ενημερώθηκε σήμερα Τρίτη 9 Αυγούστου 2022 ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Θανάσης Μαυρομμάτης, ο οποίος επισκέφθηκε την περιοχή, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτη Κιτσοπάνο.

«Η βελτίωση της πρόσβασης σε ένα τόσο ιστορικό μοναστήρι θα βοηθήσει όχι μόνο τους προσκυνητές και τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και όλους όσοι επιθυμούν να επισκεφθούν της περιοχή. Πλησιάζει και η γιορτή της Παναγίας και όλοι μας θα θέλαμε να είναι ο δρόμος στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Με διαρκή ομαδική προσπάθεια βελτιώνουμε τις συνθήκες ζωής στον τόπο μας», δήλωσε ο κ. Μαυρομμάτης, ο οποίος είχε μακρά συζήτηση με μοναχές της μονής, τον Πρόεδρο Φυτειών Γιάννη Φλωρόπουλο καθώς και με τον εκπαιδευτικό Φώτη Σκληρό, που ήταν παρών στην επίσκεψη.

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com