11.9 C
Θέρμον
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 7:59
news1

Θεσσαλονίκη: Κόρη μαχαίρωσε τον πατέρα της, καθώς ισχυρίζεται ότι τη θώπευσε

Ο πατέρας κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή και για ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ η κόρη κατηγορείται και για οπλοχρησία.

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο παραπέμφθηκαν να δικαστούν μια 26χρονη κόρη και ο 57χρονος πατέρας της για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Η πρώτη φέρεται ότι μαχαίρωσε τον δεύτερο καταλογίζοντας του ότι την θώπευσε. Εις βάρος και των δύο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακη επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Επιπλέον ο πατέρας κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή και για ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ η κόρη κατηγορείται και για οπλοχρησία.

Το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης γιατί οι κατηγορούμενου ζήτησαν να προετοιμάσουν την υπεράσπιση τους και να βρουν δικηγόρους για να τους εκπροσωπήσουν.

Ο 56χρονος ανέφερε ότι φιλοξενούσε στο σπίτι του την κόρη γιατί αυτή βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της. Αρνήθηκε ότι τη θώπευσε λέγοντας ότι “λέει ψέματα. Έχει πρόβλημα διπολικής διαταραχής”.

Τελικά το δικαστήριο ήρε την κράτηση τους, επιβάλλοντας στον 58χρονο τον περιοριστικό όρο της μη προσέγγισης της 26χρονης σε απόσταση μικρότερη των 150 μέτρων.

in.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com