13.6 C
Θέρμον
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 21:55
Νέα απο το ΘέρμοΤοπικά νέα

Θέρμο: Θρησκευτικές, Πολιτιστικές και Αθλητικές Εκδηλώσεις…στη ”Χαμηλή Πτήση”(ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εκπομπή του Ionian Channel ”Χαμηλή Πτήση”, μίλησαν ζωντανά ο Πρόεδρος της Κοινότητας Θέρμου κ. Αλέξανδρος Σιαδήμας και ο κ. Βασίλης Τριανταφύλλου, ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου ” Village Gym fitness and health’‘, με αφορμή τις Πολιτιστικές και Θρησκευτικές εκδηλώσεις του Δήμου Θέρμου, αλλά και την διεξαγωγή τουρνουά μπάσκετ και ποδοσφαίρου, το οποίο διοργανώνει ο κ. Τριανταφύλλου.

Ο κ. Σιαδήμας αναφέρθηκε στο πλούσιο πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων του Δήμου Θέρμου, δηλώνοντας επίσης τη στήριξη της Κοινότητας και του Δήμου στην εκδήλωση του τουρνουά.

Στη συνέχεια ο κ. Τριανταφύλλου μίλησε για το τουρνουά ποδοσφαίρου και μπάσκετ, αναφέροντας ορισμένες λεπτομέρειες για τον τρόπο διεξαγωγής του.

Κλείνοντας ο κ. Πρόεδρος, ερωτήθηκε από την παρουσιάστρια της εκπομπής, για την σπουδαία εκδήλωση των Αποκαλυπτηρίων της Προτομής του Παύλου Μπακογιάννη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 22 Αυγούστου, στο προαύλιο του Γυμνασίου Θέρμου.

Δείτε από 40:12

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Αγρίνιο: Εκπαιδευτική Δράση στο ΚΑΠΗ Αγίου Δημητρίου

Newsroom

Δήμος Θέρμου: 731.600,00€ για την αναβάθμιση του βιολογικού καθαρισμού

Newsroom

Συμμετοχή Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Θανάση Μαυρομμάτη σε εκδήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια για τον Φιλελληνισμό και τον Λόρδο Βύρωνα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com