14.2 C
Θέρμον
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 10:46
news1

Μάρκος Σεφερλής κατά Λάκη Λαζόπουλου: «Όσοι άκουσαν τη δήλωσή του, κατάλαβαν για ποιο λόγο έγινε»

Η απάντηση που έδωσε ο Μάρκος Σεφερλής για τη δήλωση του Λάκη Λαζόπουλου.

Συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τον Γιάννη Ξυνόπουλο έδωσε ο Μάρκος Σεφερλής. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τη δήλωση που είχε κάνει για τον ίδιο ο Λάκης Λαζόπουλος στη “Super Κατερίνα”.

«Δεν ξέρω καν τι κάνει ο Μάρκος Σεφερλής, ξέρω μόνο ότι ασχολείται με το είδος της κωμωδίας. Δεν έχω μελετήσει, ούτε τον έχω δει ούτε στο θέατρο ούτε κάπου αλλού», είχε πει ο Λάκης Λαζόπουλος στην Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε από την πλευρά του: «Αν ο Λαζόπουλος δεν ξέρει τι κάνει ο Μάρκος Σεφερλής ύστερα από 32 χρόνια στο χώρο αυτό, με δύο δικά του θέατρα, από τα μεγαλύτερα της Ελλάδος, ένα καλοκαιρινό, το Δελφινάριο, κι ένα χειμερινό, το Περοκέ.

Με τηλεοπτικές εκπομπές σχεδόν όλη την εβδομάδα, με δύο θεατρικές παραστάσεις, διότι τώρα παίζεται και Σάββατο και Κυριακή θεατρική μου παράσταση στον ΑΝΤ1. Με παρουσιάσεις πρωινών εκπομπών, με τόσες εκπομπές που έχω κάνει τόσα χρόνια στην τηλεόραση, με 500 εκατομμύρια views στο Youtube και λίγα λέω, τι να πω; Οι θεατές, όμως, και όποιοι άκουσαν τη δήλωσή του καταλαβαίνουν για ποιο λόγο έγινε».

 

zappit.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Άφαντοι οι γονείς των ανηλίκων που βασάνιζαν τον 14χρονο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com