9.7 C
Θέρμον
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 23:06
news1

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Η σοκαριστική ομολογία του Πακιστανού – «Μαλώσαμε και τη σκότωσα», απολογείται τη Δευτέρα

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Τη Δευτέρα (8/8/2022) θα απολογηθεί ο 22χρονος που συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου (6/8/2022) για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι, καθώς ζήτησε και πήρε προθεσμία από τον Ανακριτή.

Ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικής δύναμης ενώπιον του Εισαγγελέα, προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του και ακολούθως μετήχθη ενώπιον του Ανακριτή. Ο νεαρός Πακιστανός εμφανίστηκε στις δικαστικές αρχές χωρίς δικηγόρο.

Υπενθυμίζεται ότι συνελήφθη στη Βόρεια Μακεδονία κι εν συνεχεία εκδόθηκε στην Ελλάδα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να παραδέχτηκε στους Έλληνες αστυνομικούς ότι σκότωσε την ανήλικη.

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Ομολόγησε τη δολοφονία της Νικολέττας

Ο 22χρονος Πακιστανός που συνελήφθη χτες στα Σκόπια παραδέχτηκε προφορικά στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την 17χρονη Νικολέτα, μέσα στο σπίτι που έμεναν μαζί στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 22χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι μάλωσαν με την κοπέλα και πάνω στον καβγά τής έκλεισε το στόμα και την μύτη με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της.

Λεπτομέρειες πάντως για τις αιτίες και τον τρόπο διάπραξης του εγκλήματος αναμένεται να δώσει στον ανακριτή που ανέλαβε την υπόθεση.

Τον «πρόδωσε» το κινητό της 17χρονης

Ο 22χρονος εντοπίστηκε σε γκρουπ παράτυπων μεταναστών που θα διέφευγε σε χώρες της δυτικής Ευρώπης, ενώ όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην κατοχή του βρέθηκε και το κινητό της 17χρονης, το οποίο και «πρόδωσε» τη θέση τους στις αρχές.

Η Αστυνομία είχε ειδοποιήσει εδώ και μέρες τις αρχές των Βαλκανικών χωρών για την περίπτωση του νεαρού Πακιστανού, με αποτέλεσμα οι έλεγχοι στις συνοριακές γραμμές να είναι εξονυχιστικοί.

Περιστέρι: Η ανάρτηση Θεοδωρικάκου για τη σύλληψη του 22χρονου

Βρίσκεται πλέον στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της δεκαεπτάχρονης Νικολέτας στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Ασφυκτικός θάνατος για την 17χρονη στο Περιστέρι

Τα ιατροδικαστικά στοιχεία δείχνουν ότι η 17χρονη είχε ασφυκτικό θάνατο. Ο δράστης της έκλεισε μύτη και στόμα, το στόμα πιθανότατα με κάποιο πανάκι, ενώ ταυτόχρονα την κρατούσε από τα χέρια. Το κορίτσι έδωσε μάχη με τον δολοφόνο, αλλά δεν τα κατάφερε…

Η νεαρή κοπέλα πάλευε για 7 λεπτά με τον δολοφόνο της, προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή.

Τα απειλητικά sms του Πακιστανού

Από την ανάσυρση των δεδομένων από το κινητό τηλέφωνο της 17χρονης Νικολέτας προκύπτει ότι η ανήλικη είχε δεχθεί τις τελευταίες ημέρες και την ημέρα της δολοφονίας μπαράζ μηνυμάτων από τον 22χρονο.

Η ανήλικη ήθελε να χωρίσουν και του ζήτησε μάλιστα να της επιστρέψει τα κλειδιά του σπιτιού της. Εκείνος δεν το δεχόταν και φαίνεται να έγινε απειλητικός και επιθετικός εναντίον της, αρνούμενος να διακόψει τη σχέση και να της παραδώσει τα κλειδιά.

 

eleftherostypos.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom

Ε.Σ. Αγρινίου: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα

Newsroom

Πάτρα: Πέθανε 41χρονος αστυνομικός σε διαδικτυακή συζήτηση μέσα στο σπίτι του

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com