12.8 C
Θέρμον
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 9:54
news1

Γρεβενά: Συνεχίζεται το θρίλερ για τα αίτια θανάτου βρέφους 35 ημερών

Γρεβενά: Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια του θανάτου του βρέφους μόλις 35 ημερών που απεβίωσε στην Παιδιατρική Κλινική των Γρεβενών, καθώς η νεκροψία – νεκροτομή δεν έδωσε σαφείς ενδείξεις.

Όπως ανάφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής Κοζάνης Ιωάννης Φούντος, «ελήφθησαν δείγματα προκειμένου να γίνουν ιστολογικές εξετάσεις», οι οποίες αναμένεται να δώσουν περαιτέρω πληροφορίες για την εξιχνίαση του προβλήματος που προκάλεσε τον θάνατο του βρέφους.

Παρών στη διαδικασία της νεκροτομής ήταν και ιδιώτης ιατροδικαστής, τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του μόλις 35 ημερών βρέφους, το οποίο μετέφεραν, με πυρετό, στο νοσοκομείο Γρεβενών οι γονείς του και δύο ημέρες αργότερα κατέληξε στην Παιδιατρική Κλινική.

«Δεν γνωρίζω γιατί το μωράκι μας πέθανε ξαφνικά. Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Οταν πήγαμε στο νοσοκομείο είχε υψηλό πυρετό και δεν έπεφτε κάτω από 38. Οι γιατροί προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Περιμένουμε να μάθουμε γιατί έφυγε έτσι το παιδί μας», είπε η τραγική μητέρα για τον θάνατο του παιδιού της που έφυγε από τη ζωή.

Όπως έγινε γνωστό, οι παιδίατροι του χορήγησαν αντιβιοτική αγωγή στο βρέφος, δεν μπόρεσαν όμως να αποτρέψουν τον θάνατο που επήλθε την περασμένη Τρίτη, 2 Αυγούστου.

 

eleftherostypos.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Εντοπίστηκε βακτήριο λιστέρια

Newsroom

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom

Ε.Σ. Αγρινίου: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com