19.9 C
Θέρμον
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024, 23:28
Πολιτισμός-ΤουρισμόςΤοπικά νέα

Μεσολόγγι: Ο Γιώργος Θεοφάνους  στο Αρχαίο Νεώριο Οινιαδών σε μια υπέροχη συναυλία με ελεύθερη είσοδο

Με πλήθος εκδηλώσεων συνεχίζεται το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022» και τον Αύγουστο

 

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων συνεχίζεται το πολιτιστικό καλοκαίρι 2022 του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και για τον Αύγουστο.

 

Οι Μουσικές Βραδιές, οι συναυλίες, οι θεατρικές παραστάσεις και οι τοπικές γιορτές θα συνεχίσουν να μας  συντροφεύουν και να μοιράζουν ξέγνοιαστες στιγμές και όμορφες αναμνήσεις και τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού.

 

Την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου με πολύ μεράκι έχει ετοιμάσει τρεις Μουσικές Βραδιές σε Πεντάλοφο, Άγιο Γεώργιο και Άγιο Ηλία, την Απονομή Επάθλων για το Ιστιοπλοϊκό Ράλυ Ιονίου καθώς και την θεατρική παράσταση «Περιοδεύων Θίασος», που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας.

 

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών κορυφώνεται με την συναυλία του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Γιώργο Θεοφάνους στο αρχαίο Νεώριο Οινιαδών, την Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022 στις 9.30 το βράδυ.

 

Ο μεγάλος δημιουργός καταφθάνει στο εμβληματικό αρχαίο Νεώριο, όπου για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου επέλεξε να προβάλει και να αναδείξει, έχοντας στις αποσκευές του ένα πλούσιο ρεπερτόριο το οποίο θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό θεατή.

 

Η συναυλία είναι σε συνδιοργάνωση με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Αγρίνιο: Συνεδρίαση συντονιστικού τοπικού οργάνου Πολιτικής Προστασίας

Newsroom

Ημερίδα στο Αγρίνιο για το Πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης (ΠΑΑ) στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Newsroom

Κώστας Λύρος: Ο Νόμος του Κράτους δεν εφαρμόζεται από τον  Δήμο της Ι.Π. Μεσολογγίου

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com