12.5 C
Θέρμον
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 8:57
news1

Κοσμοσυρροή στη συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο Λιμάνι Μεσολογγίου

 Κώστας Λύρος: Το Μεσολόγγι μπαίνει δυνατά πλέον στο συναυλιακό «χάρτη».

Στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου την Κυριακή, 31 Ιουλίου 2022, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στο Λιμάνι της πόλης, η συναυλία με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, για ένα τριήμερο, απόλαυσε τις ομορφιές της περιοχής μας και  δήλωσε εντυπωσιασμένη, ενώ χθες το βράδυ με τη νέα της μπάντα, με τα καινούρια τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη, που πρόσφατα κυκλοφόρησαν σε ένα album με τίτλο «ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ» η δημοφιλής καλλιτέχνιδα  μάγεψε το κοινό, που κατέκλυσε το χώρο της συναυλίας.

Με την βελούδινη φωνή της, ο κόσμος που παραβρέθηκε νοστάλγησε, χάρηκε, γλέντησε µε αφορμή τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριο της ερμηνεύτριας αλλά και άλλες ξεχωριστές στιγμές του ελληνικού τραγουδιού που «ταξίδεψαν» το κοινό.

Η καλλιτέχνηςµε το προσωπικό της στίγμα  και τον αληθινό και ιδιαίτερο τρόπο επικοινωνίας της «κέρδισε» το κοινό, που βρέθηκε στον χώρο και τους χάρισε μία ξεχωριστή εμπειρία.

Νωρίτερα χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος, Κώστας Λύρος, ο οποίος ευχαρίστησε την δημοφιλή τραγουδίστρια για την υπέροχη συναυλία αλλά και τον κόσμο που αγκαλιάζει με θέρμη όλες της εκδηλώσεις του Δήμου και δήλωσε πως το Μεσολόγγι μπαίνει δυνατά πλέον στο συναυλιακό «χάρτη».

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Πάτρα: Πέθανε 41χρονος αστυνομικός σε διαδικτυακή συζήτηση μέσα στο σπίτι του

Newsroom

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κλείστε το παρακαλώ πολύ! Μη με εκθέτετε έτσι»

Newsroom

Θανάσης Παπαθανάσης: «Δεν αλλάζει το καθεστώς των Δικαστηρίων στην Αιτωλοακαρνανία-Παραμένει το Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας»

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com