11.9 C
Θέρμον
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 10:56
ΠολιτικήΤοπικά νέα

Μητσοτάκης από την παράκαμψη Αμφιλοχίας : Θέλουμε να κρινόμαστε για τα έργα μας και όχι για τα λόγια μας

«Η αξιοπιστία και οι σχέσεις εμπιστοσύνης στην πολιτική χτίζονται στην συνέπεια μεταξύ λόγων και έργων και η κυβέρνησή μας έχει προτάξει την συμφωνία αλήθειας στο επίκεντρο του προγραμματικού μας λόγου». Με αυτά τα λόγια ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε την ομιλία του στην εκδήλωση για την παράδοση της παράκαμψης Αμφιλοχίας.

Χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντικό για την περιοχή το συγκεκριμένο έργο το οποίο θα οδηγήσει στην αποσυμφόρηση της πόλης της Αμφιλοχίας και πρόσθεσε ότι τα 17 χιλιόμετρα αυτά αποτελούν μόνο το ένα τμήμα του έργου που θα παραδοθεί συνολικά το 2023.

«Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος ότι θα δείξουμε την ίδια αποτελεσματικότητα καθώς η χώρα έχει ένα εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό στον κατασκευαστικό τομέα», είπε ακόμα ο πρωθυπουργός.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο πρωθυπουργός στο θέμα της οδικής ασφάλειας και τόνισε η ασφάλεια στους δρόμους είναι ένα από τα προτάγματα της κυβέρνησης.

Κλείνοντας ο πρωθυπουργός είπε: Θέλουμε να κρινόμαστε για τα έργα μας και όχι για τα λόγια μας. Το αποτύπωμα των παρεμβάσεων μας είναι πλέον αισθητό σε όλη την Ελλάδα η οποία αλλάζει προς το καλύτερο και γίνεται μια χώρα με σύγχρονο αναπτυξιακό δυναμικό και εμείς στον 4ο χρόνο της διακυβέρνησης είμαστε συνεπείς στην ολοκλήρωση των προγραμματικών μας δεσμεύσεων έτσι ώστε στο τέλος της τετραετίας να κριθούμε για το έργο μας».

newsit.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας με 159 «Όχι»

Newsroom

Μίλτος Ζαμπάρας: Να προχωρήσει άμεσα η χρηματοδότηση ανακατασκευής του παλιού Νοσοκομείου Αγρίνιου

Newsroom

Σκέρτσος: «Έχω χάσει κι εγώ αδερφό σε τροχαίο – Η μητέρα μου το ζει κάθε μέρα» – Η φωτογραφία που έδειξε

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com