15.5 C
Θέρμον
Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 23:41
news1

Αδυνατισμένη και με αλεξίσφαιρο η Ρούλα Πισπιρίγκου στα δικαστήρια – Πήρε προθεσμία να απολογηθεί για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων βρέθηκε υπό… άκρα μυστικότητα η Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς είχε κληθεί να απολογηθεί για μια νέα κατηγορία, αυτή της απόπειρας ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, όταν το παιδί νοσηλευόταν ακόμη στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού στα δικαστήρια τις 08:20 το πρωί της Τετάρτης (20.07.2022), νωρίτερα από την ώρα που αναμενόταν και λίγο πριν από τις 10:30 πήρε ξανά το δρόμο της επιστροφής στον Κορυδαλλό, αφού πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα το πρωί.

Η απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας είχε γίνει τον Απρίλιο του 2021.

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, η 33χρονη οδηγήθηκε στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων, αδυνατισμένη, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και με το κεφάλι ψηλά αυτή τη φορά και ζήτησε χρόνο να ενημερωθεί επί της δικογραφίας και να προετοιμάσει την απολογία της για ένα κακούργημα.

Θα επιστρέψει και πάλι στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων την προσεχή Δευτέρα προκειμένου αυτή τη φορά να απολογηθεί.

 

newsit.gr

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα καπνιστής πέστροφας – Εντοπίστηκε βακτήριο λιστέρια

Newsroom

ΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Newsroom

Ε.Σ. Αγρινίου: Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για το Πάσχα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com