11.9 C
Θέρμον
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 10:35
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν πατέρα και γιο επειδή… προσπάθησαν να τους χωρίσουν από καυγά

Σε σύλληψη ενός 27χρονου Γεωργιανού προχώρησαν το βράδυ του Σαββάτου αστυνομικοί για το αιματηρό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, παρέα οκτώ Γεωργιανών που έτρωγε σε εστιατόριο επί της οδού Δελφών, πιάστηκε στα χέρια λίγη ώρα πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Βγήκαν από το εστιατόριο και άρχισαν να δέρνονται στη μέση του δρόμου.

Ο άγριος καυγάς μεταφέρθηκε σε παρακείμενη οδό. Εκεί ένας 37χρονος πατέρας με τον γιο του επιχείρησαν να επέμβουν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Οι Γεωργιανοί επιτέθηκαν στον 37χρονο και στον γιο του. Τους χτυπούσαν με μανία. Η σύζυγος του θύματος, βλέποντας τι συνέβαινε, άρχισε να πετά γλάστρες από το μπαλκόνι του σπιτιού της προκειμένου να σταματήσει τους δράστες.

Ο 37χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο για τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησε. Ήταν αιμόφυρτος και είχε σοβαρά χτυπήματα στο μάτι και στο άνω μέρος του κεφαλιού του.

Το επεισόδιο σημειώθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια των κατοίκων της οδού Αντ. Νάστου. Το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης δέχτηκε δεκάδες κλήσεις. Μέσα σε λίγα λεπτά η περιοχή αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Νέα στοιχεία για την καταγγελία της 12χρονης – Καταγγέλλει τη μητέρα & τον σύντροφό της για γενετήσιες πράξεις μπροστά της

Newsroom

Ένοικος πολυκατοικίας εγκλώβισε τους κλέφτες στο ασανσέρ, κατεβάζοντας το γενικό του ρεύματος!

Newsroom

Σεπόλια: Συγκλονίζει η 12χρονη – «Σας εμπιστεύτηκα, όμως οι εφιάλτες μου είναι ακόμα εδώ»

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com