11.9 C
Θέρμον
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 23:49
LifeStyle

Survivor 5: Πόσα χρήματα έβγαλε ο νικητής Στάθης Σχίζας πέραν του μεγάλου επάθλου των 100.000 ευρώ

Μετά από μια συγκλονιστική μάχη, στήθος με στήθος θα μπορούσαμε να πούμε καθώς τα spoils άλλαζαν από το ένα δευτερόλεπτο στο άλλο επειδή Στάθης και Άρης έπαιζαν πολύ κοντά, ο πρώτος κατάφερε να κερδίσει το φετινό Survivor και να πάρει πέρα από την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ο Στάθης Σχίζας μπορεί να μην ήταν από τους πρώτους που μπήκαν στο παιχνίδι, αλλά η παρουσία του στον Άγιο Δομίνικο έμεινε ανεξίτηλη με αποτέλεσμα αυτού να “φάει” έναν από τους καλύτερους παίκτες, τον Άρη, που φημολογούνταν έντονα πως θα είναι ο μεγάλος νικητής. Να σημειωθεί πως ούτε ο Άρης ήταν από τους πρώτους που μπήκαν στο παιχνίδι αλλά κατάφερε να φτάσει στους φιναλίστ. Φέτος κάτι δεν πήγε τόσο καλά.

Τέλος πάντων, άλλο είναι το θέμα μας. Εκτός του ότι έχουμε άπειρα αποκλειστικά ρεπορτάζ τα οποία και θα σας μεταφέρουμε μέσα στην ημέρα μόνο στο Youweekly.gr γιατί βρισκόμασταν στο μεγάλο τελικό και είδαμε πράγματα και καταστάσεις που δεν κατέγραψαν ποτέ οι κάμερες, ξέρουμε και πόσα λεφτά σε σύνολο πήρε ο μεγάλος νικητής από αυτή του την εμπειρία.

Μπορεί να κατέκτησε το έπαθλο των 100.000 ευρώ αλλά κάθε εβδομάδα από τις 5 Μαρτίου που μπήκε στο παιχνίδι ο Στάθης Σχίζας πληρωνόταν αδρά

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει το ποσό που είχε συμφωνήσει με την παραγωγή του Ατζούν εβδομαδιαίως ήταν 1.000. Άρα με έναν γρήγορο υπολογισμό έβαλε στην τσέπη του 18.000 χιλιαρικάκια ακόμα.

Άρα ο φετινός νικητής είναι πλουσιότερος κατά 118.000 ευρώ.

 

youweekly.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιάννη Πλούταρχο: «Δεν θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Newsroom

Νίκος Βέρτης: Στο εδώλιο ο τραγουδιστής με απόφαση του Aρείου Πάγου

Newsroom

Φαίη Σκορδά: Απαντά για το βίντεο με την ίδια που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο – «Είναι σοκαριστικό»

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com