10.8 C
Θέρμον
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 11:17
Νέα απο το ΘέρμοΤοπικά νέα

Ο Χ. Καραπάνος, Άμισθος Σύμβουλος Δημάρχου Θέρμου Ανώτερος Υπεύθυνος Επικοινωνίας στη Συνέλευση του Π.Σ.Ε

Μια ακόμη διάκριση για την περιοχή μας. Ο Χαράλαμπος Καραπάνος, Άμισθος Σύμβουλος του Δημάρχου Θέρμου τοποθετήθηκε ως Ανώτερος Υπεύθυνος Επικοινωνίας στην διαδικτυακή ομάδα επικοινωνίας της Συνέλευσης του Παγκόσμιου Συμβουλίου Εκκλησιών που θα πραγματοποιηθεί στη Γερμανία στις 31/8-7/9/2022.

«Το θέμα της 11ης Συνέλευσης του Παγκόσμιου Συμβουλίου Εκκλησιών είναι «Η αγάπη του Χριστού κινεί τον κόσμο προς τη συμφιλίωση και την ενότητα».

Η συνέλευση θα συνέλθει εν μέσω αμηχανιών, αγωνιών και θεμελιωδών ερωτήσεων σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο κατοικούμε στη γη, δίνουμε νόημα στη ζωή μας, ζούμε στην κοινωνία και αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις μελλοντικές γενιές. Αυτά τα ερωτήματα έχουν ενισχυθεί από την παγκόσμια πανδημία COVID-19 και τις συνέπειές της, την κλιματική έκτακτη ανάγκη και τις εκδηλώσεις ρατσισμού παγκοσμίως, που έχουν αποκαλύψει περαιτέρω τη διαρθρωτική οικονομική ανισότητα, τις διακρίσεις λόγω φύλου και άλλες μορφές αδικίας στις κοινωνίες μας και στον κόσμο μας».

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Συμμετοχή Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Θανάση Μαυρομμάτη σε εκδήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια για τον Φιλελληνισμό και τον Λόρδο Βύρωνα

Newsroom

Αγρίνιο: Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του βομβαρδισμού

Newsroom

Θέρμο: Έφυγε ο Λάμπρος Λόης, μια εμβληματική μορφή…

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com