12.7 C
Θέρμον
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 13:45
Κοινωνία

Συνελήφθη Ιερέας στο Βόλο για ενδοοικογενειακή βία, χτυπούσε την γυναίκα του

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας Ιερέας στο Βόλο ξυλοκοπούσε την γυναίκα του. Ο παππάς κρατήθηκε σε Τμήμα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, ο παππάς κρατήθηκε σε Τμήμα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, μετά από μεγάλο επεισόδιο που προκάλεσε στο σπίτι του σε βάρος της συζύγου του, η οποία απευθύνθηκε κατατρομαγμένη για βοήθεια στο «100».

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ρασοφόρος τα έσπαγε όλα στο σπίτι, όταν η σύζυγός του τηλεφωνούσε πανικοβλημένη στην Αστυνομία.

Αστυνομικοί του έπαιρναν κατάθεση χθες το βράδυ, στο πλαίσιο αυτόφωρης διαδικασίας για αδικήματα ενδοοικογενειακής βίας.

Επισημαίνεται πως η παθούσα ήταν έντρομη και φοβήθηκε πάρα πολύ μέσα στο ίδιο της το σπίτι και στο παρελθόν φέρεται να έχει πέσει θύμα σωματικής βίας, αφού έχει ύποπτα σημάδια από ξυλοδαρμό.

Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος έχει πάρει θέση κατά της ενδοοικογενειακής βίας και οι ιερείς της στο πλαίσιο της επικοινωνίας που έχουν με τους πιστούς.

Η Αστυνομία συνέχιζε την προανάκριση για το τι έχει συμβεί ακριβώς, έως αργά το βράδυ και αναμένεται να αποφασίσει η Εισαγγελία.

dikaiologitika.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Οι 3 γλώσσες που σίγουρα πρέπει να μάθει το παιδί σας

Newsroom

Συντάξεις: Καμία αλλαγή στα ηλικιακά όρια συνταξιοδότησης έως το 2027

Newsroom

Δεκάδες συλλήψεις για την δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στον Ρέντη

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com