18.9 C
Θέρμον
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 13:53
LifeStyle

Survivor 5 spoiler 22/6: Ακόμη 2 στον τάκο! Όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση με Ασημίνα – Μαίη

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο Survivor 5 πριν από τον μεγάλο τελικό και την ανάδειξη του νικητή για τις 100.000 ευρώ. Ο Σπύρος Μαρτίκας δίνει πόνο με τα “καρφιά” του, αφού δεν θέλει να δει ορισμένους αντιπάλους τους στον τελικό. Στην αντεπίθεση λοιπόν περνάνε Μαίη, Ασημίνα και Άρης, όπως θα δούμε απόψε 22/6.

Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση βγήκε η Ασημίνα το βράδυ της Δευτέρας 20/6, αφού το σχέδιο που καταστρώνει ο φαρμακοποιός έχει πιάσει τόπο, ενώ χθες 21/6 βγήκε στον τάκο η Μαίη.

Σήμερα, ήδη γνωρίζουμε ποιος θα κερδίσει την τρίτη ατομική ασυλία και στο συμβούλιο του νησιού θα ψηφιστεί ο δεύτερος παίκτης που θα βγει στην ψηφοφορία του κοινού. Ωστόσο, θα έχουμε και πάλι ανατροπή, αφού θα βγει ισοψηφία και θα έχουμε δυο παίκτες.

Όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor 5

Μαζί λοιπόν με την Ασημίνα και την Μαίη υποψήφιοι προς αποχώρηση, σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr είναι ο Σπύρος και η Σταυρούλα.

Πότε θα γίνει ο τελικός

Αν νομίζετε πως τις τελευταίες τους μέρες στο νησί, Διάσημοι και Μαχητές θα τις περάσουν χαλαρά, πάνω σε μια αιώρα πίνοντας κοκτέιλ, μάλλον έχετε μπερδευτεί. Τώρα περισσότερο από ποτέ θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους προκειμένου να κερδίσουν τους αντιπάλους τους για να βρεθούν στον ημιτελικό, τον τελικό και κατά συνέπεια στη διακριτική ευχέρεια του τηλεοπτικού κοινού.

Προσοχή όμως! Λέγεται πως οι τελευταίοι αγώνες του ημιτελικού θα είναι πιο σκληροί από ποτέ και θα φέρουν τους διαγωνιζόμενους στο σημείο να αναμετρηθούν όχι μόνο με τους αντιπάλους τους αλλά και με τους ίδιους τους τούς εαυτούς.

Ο βαθμός δυσκολίας θα ανέβει, όπως και το χρονικό διάστημα που θα περάσουν στην αμμουδιά του Αγίου Δομίνικου την ημέρα του ημιτελικού. Όταν όμως οι δύο παίκτες αποχωρήσουν, μάλλον τα πράγματα θα γίνουν λίγο πιο εύκολα για τους δύο του τελικού αφού, όπως σε κάθε κύκλο, έτσι και φέτος, το κοινό θα είναι αυτό που θα αποφασίσει ποιος παίκτης αξίζει να σηκώσει το τρόπαιο και φυσικά να αυξήσει τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, οι επικρατέστερες ημερομηνίες για τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor 5, είναι η Τρίτη 5 Ιουλίου και η Τετάρτη 6 Ιουλίου.

 

youweekly.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιάννη Πλούταρχο: «Δεν θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Newsroom

Νίκος Βέρτης: Στο εδώλιο ο τραγουδιστής με απόφαση του Aρείου Πάγου

Newsroom

Φαίη Σκορδά: Απαντά για το βίντεο με την ίδια που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο – «Είναι σοκαριστικό»

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com