15.7 C
Θέρμον
Τρίτη, 16 Απριλίου 2024, 10:51
Αστυνομικά

Πισπιρίγκου: Έπεσε από τα… σύννεφα με το πόρισμα για τον θάνατο Μαλένας και Ίριδας- Τι συμβαίνει με την αδελφή της

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι πολύ πιθανόν να κληθεί να απολογηθεί για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας

Μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας το οποίο δεν αφήνει αμφιβολία ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, η Ρούλα Πισπιρίγκου εμφανίστηκε… απογοητευμένη από τις εξελίξεις συνεχίζοντας να υποστηρίζει ότι δεν έχει κάνει κακό στα παιδιά της.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας είναι πλέον καταιγιστικές καθώς είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες να κληθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου για νέα κατάθεση, αυτή τη φορά για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου χαρακτήρισε απίστευτα τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες, μετά την κατάθεση του πορίσματος για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας, υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε άγγιξε τα παιδιά της και ούτε σκέφτηκε ποτέ να το κάνει.

Μάλιστα, αναφορικά με την αδελφή της, Δήμητρα, η οποία κατέθεσε χθες στη ΓΑΔΑ, αναφέρει ότι εάν όντως εκείνη είχε κάνει κακό στα παιδιά της και το γνώριζε η Δήμητρα, τότε θα ήταν η πρώτη που θα είχε βγει να το καταγγείλει, καθώς τα λάτρευε.

Επίσης, η Ρούλα Πισπιρίγκου θεωρεί ότι κάποια στιγμή «θα λάμψει η αλήθεια» και περιμένει τη στιγμή που θα αποδειχθεί ότι είναι αθώα.

Τα πρώτα της λόγια μετά το πόρισμα

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει. Πίστευα ότι όλα αυτά που ακούω στα κανάλια είναι ψέματα και υπερβολές. Δεν έχω πειράξει κανένα από τα παιδιά μου. Είναι τεράστια αδικία που μου γίνεται.

Θρίλερ με την κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου

Εν τω μεταξύ, σε θρίλερ εξελίχθηκε η χθεσινή μαραθώνια  κατάθεση της Δήμητρας Πισπιριγκου η οποία αποχώρησε τελικά από τη ΓΑΔΑ λίγο πριν τις 23:00 και έχοντας παραμείνει σχεδόν δέκα ώρες στο 11ο όροφο.

Περίπου στις 20:30, και μετά από επτά ώρες στη ΓΑΔΑ, ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος είχε αναφέρει στους δημοσιογράφους ότι η κατάθεση της ολοκληρώθηκε και ετοιμαζόταν να αποχωρήσει. Ωστόσο, η Δήμητρα Πισπιρίγκου παρέμεινε για άλλες τρεις ώρες στη ΓΑΔΑ, χωρίς να υπάρχει επίσημη ενημέρωση αν τελικά συνεχιζόταν η κατάθεση της ή προέκυψε κάποιο άλλο διαδικαστικό ζήτημα.

Οι πληροφορίες αποδίδουν πάντως την παραμονή της στη ΓΑΔΑ στο γεγονός ότι έμπειροι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών έχουν εντοπίσει αντιφάσεις στην κατάθεση της Δήμητρας Πισπιριγκου και της ζήτησαν περαιτέρω διευκρινίσεις.

Αδιάσειστα στοιχεία

Πάντως, όσο αφορά στο πόρισμα για τις αιτίες θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι θάνατοι των κοριτσιών οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια.

Όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, αρχικά έχουν εκδοθεί τρία πορίσματα, ένα για την Ίριδα, ένα για τη Μαλένα και ένα συγκεντρωτικό και για τα δύο κορίτσια.

Το πόρισμα για την Ίριδα αναφέρει:

– Δεν έπασχε από αγενεσία φλεβόκομβου

– Δεν αναγνωρίστηκε από το εργαστήριο Ιωάννινων ο δυσδιάκριτος μικροσκοπικός φλεβόκομβος

– Δεν εντοπίστηκαν ιστοπαθολογικές αλλοιώσεις στην καρδιά

– Εντοπίστηκαν ασφυκτικές κηλίδες στον πνεύμονα – υποξυγοναιμία στον εγκέφαλο, δείγμα ότι το παιδί πέθανε από ασφυξία

– Εντοπίστηκαν ειδικές χρώσεις στο μυοκάρδιο που έδειξαν ασφυξία. Αυτές οι ειδικές χρώσεις μπορούν να διαγνώσουν τον αιφνίδιο θάνατο.

– Εξετάστηκε το DNA στο πανάκι που βρέθηκε δίπλα από τη Ίριδα, όπου εντοπίστηκε αίμα και σάλιο από την στοματική κοιλότητα λόγω της πίεσης από τον πνιγμό

Τα στοιχεία για τη Μαλένα

– Στην περίπτωση της 3,5 ετών Μαλένας διαπιστώθηκε τραύμα στο πρόσωπο του παιδιού, από νύχι

– Αποκλείστηκε ο αυτοτραυματισμός

– Αποκλείστηκε το τραύμα να είναι από ιατρικό προσωπικό γιατί όλοι φορούσαν γάντια

– Επιβεβαιώνονται οι ασφυκτικές κηλίδες στους πνεύμονες, κλασικό εύρημα ασφυξίας

Το πανάκι της Ίριδας που αρχικά δε συμπεριλήφθηκε στην ιατροδικαστική έκθεση της Αγγελικής Τσιόλα, θεωρήθηκε κλειδί από τους ιατροδικαστές Καρακούκη – Καλόγρηα.

Το τεστ DNA όχι μόνο επιβεβαίωσε πως το αίμα άνηκε στην Ίριδα αλλά και πως πράγματι μιλάμε για αίμα και όχι υγρό από τους πνεύμονες.

Πλέον η δικαιοσύνη και οι αστυνομικές αρχές καλούνται να βρουν τον άνθρωπο ή τους ανθρώπους που αφαίρεσαν τη ζωή από τα παιδιά.

 

in.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Τρεις συλλήψεις και δυο δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο

Newsroom

Αιτωλοακαρνανία: Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας (14/04/2024)

Newsroom

Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στο Αιτωλικό

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com