14.2 C
Θέρμον
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 10:38
Κοινωνία

51χρονη ήταν κλεισμένη για 42 χρόνια σε σπίτι! -Το δράμα αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατο της μητέρας της

Μια δραματική ιστορία ήρθε στο φως στη Λάρισα, μετά από τον θάνατο μιας 76χρονης μητέρας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία», μια 76χρονη γυναίκα που συγκατοικούσε μαζί με την 51χρονη κόρη της σε διαμέρισμα στη Λάρισα εξέπνευσε στα σκαλιά της εισόδου του σπιτιού της, καθώς επέστρεφε από την αγορά.

Όμως ο θάνατος της 76χρονης έφερε στο φως μια δραματική ιστορία. Η 51χρονη κόρη της ήταν κλεισμένη στο συγκεκριμένο διαμέρισμα για 42 ολόκληρα χρόνια, έχοντας να βγει από το σπίτι από τα 9 της έτη, όταν δηλαδή ήταν μαθήτρια της Γ’ τάξης του δημοτικού σχολείου.

Ιατροδικαστική έρευνα για τον θάνατο της 76χρονης στη Λάρισα

Με εισαγγελική εντολή, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων κλή­θηκε και διερευνά ήδη τις συνθήκες διαβίωσης της 51χρονης, η οποία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται να έχει αντίληψη της κατάστασης. Η κοινωνική διερεύνηση της υπόθεσης, ωστόσο, κρίθηκε επιβε­βλημένη από την Εισαγγελία Λάρισας προκειμένου να απαντηθούν ερωτήματα που, μεταξύ άλλων, έχουν να κάνουν με τους λόγους για τους οποίους η οικογένεια της 51χρονης την κρατούσε κλεισμένη στο διαμέρισμα, σε κεντρική συνοικία της Λάρισας.

Σημειώνεται πως ο πατέρας της 51χρονης απεβίωσε πριν από αρκετά χρόνια, ενώ μετά τη νεκρώσιμη ακολουθία της 76χρονης στη γενέτειρά της θα πρέπει να εξεταστεί το περιβάλλον στο οποίο θα παραμείνει εφεξής η 51χρονη. Από το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας που ερευνά την υπόθεση παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έρευνα προκει­μένου να εξεταστούν οι συνθήκες θα­νάτου της 76χρονης.

Ο θάνατος δεν προήλθε από εγκληματική ενέργεια

Σε ό,τι αφορά τον θάνατο της 76χρονης εκτιμάται πως οφείλεται σε παθολογικά αίτια, διαψεύδοντας την αρχική εκτίμηση ότι τραυματίστηκε θανάσιμα έπειτα από πτώση, παραπατώντας στη σκάλα. Η 76χρονη στις 7.30 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου βρέθηκε νεκρή από συγγε­νικό της πρόσωπο και ειδικότερα βρέ­θηκε ξαπλωμένη στην εξωτερική σκά­λα της διπλοκατοικίας.

Δίπλα της βρέθηκαν τσάντες με ψώ­νια, διάσταση που ενισχύει την εκτί­μηση ότι η 76χρονη απεβίωσε αιφνιδίως ενώ επέστρεφε σπίτι της από την αγορά. Σε κάθε περίπτωση, από την ΕΛ.ΑΣ. αποκλείστηκε εγκληματική ενέργεια, ενώ γιατρός του ΕΚΑΒ βεβαίωσε τον θάνατο της 76χρονης.

 

iefimerida.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Ένοικος πολυκατοικίας εγκλώβισε τους κλέφτες στο ασανσέρ, κατεβάζοντας το γενικό του ρεύματος!

Newsroom

Σεπόλια: Συγκλονίζει η 12χρονη – «Σας εμπιστεύτηκα, όμως οι εφιάλτες μου είναι ακόμα εδώ»

Newsroom

Πάτρα: Παραμένει σε σοβαρή κατάσταση η φοιτήτρια που είχε χτυπηθεί από μηνιγγίτιδα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com