9.7 C
Θέρμον
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 23:02
LifeStyle

Survivor 5 Spoiler (16/6): ΟΝΤΩΣ ΤΩΡΑ; Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Μπορεί ο ΣΚΑΪ να υπέπεσε σε ένα μεγάλο χθες (15/6) πριν το επεισόδιο όταν πρόδωσε τους υποψήφιους προς αποχώρηση του Survivor 5, ωστόσο σήμερα (16/6) δεν υπήρξαν περιθώρια για λάθη. Ένας παίκτης έχει ήδη αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και έχει ξεκινήσει το ταξίδι του για την Ελλάδα.

Το σημερινό επεισόδιο αναμένεται να είναι γεμάτο εντάσεις. Σπύρος Μαρτίκας, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Γιώργος Ταλάντσεβ και Στάθης Σχίζας, είναι οι 4 παίκτες που αναμετρήθηκαν για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Το κοινό μίλησε και η απόφαση για τον παίκτη που αφήνει οριστικά πίσω του το ριάλιτι επιβίωσης, μία ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό (δείτε εδώ πότε θα πραγματοποιηθεί).

Μάλιστα, η ανακοίνωση των υποψηφίων προς αποχώρηση έφερε μεγάλες αντιδράσεις. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να τσακωθεί ο Στάθης με την Ασημίνα. Η Ασημίνα από τη μεριά της, έχει δυσκολευτεί να διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση και όπως διαπιστώσαμε μέσα από το trailer που έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ώρες (δείτε το εδώ), έχει επιλέξει να απομονωθεί στο δάσος.

Ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor 5

Όπως κάθε φορά έτσι και τώρα, επικοινωνήσαμε με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να μάθουμε ποιος είναι ο παίκτης που έχει ήδη φτιάξει βαλίτσες για Ελλάδα. Το όνομα που ακούσαμε μας εξέπληξε καθώς πρόκειται για ένα μεγάλο φαβορί του ριάλιτι.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ταλάντσεβ, ο οποίος απόψε θα ακούσει το όνομά του από το στόμα του Γιώργου Λιανού και θα τραβήξει τον δρόμο της επιστροφής.

 

youweekly.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος εποχής από το Mega – Οι μειώσεις και τα νέα δεδομένα την οδηγούν εκτός σταθμού

Newsroom

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεσπά κατά του Γιώργου Αυτιά: «Αυτό είναι lifestyle του κερατά»

Newsroom

Έφη Παπαθεοδώρου: «Στην αρχή δεν ήθελα να παίξω τον ρόλο της ‘Θεοπούλας’»

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com