10.8 C
Θέρμον
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 7:45
Αθλητικά

Δεν το κουνάει ο Ελ Αραμπί: Στον Ολυμπιακό μέχρι το 2024 (pic)

Ο Μαροκινός επιθετικός ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2024 και θα συνεχίζει να… βομβαρδίζει τα αντίπαλα δίχτυα, φορώντας τα ερυθρόλευκα!

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, με τον Μαροκινό… killer να ανανεώνει τη συνεργασία του με τους Ερυθρόλευκους μέχρι το 2024. Ο Αφρικανός στράικερ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και στη συνέχεια ανέβασε στα social media φωτογραφία με τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, αποκαλύπτοντας ότι ανανέωσε για δύο ακόμα χρόνια!

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν το… κουνάει από τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει να «βομβαρδίζει» τα αντίπαλα δίχτυα, φορώντας τα χρώματα των Πειραιωτών. Μια σπουδαία εξέλιξη για τους πρωταθλητές, που διατηρούν στο ρόστερ τους έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς που έχει περάσει ποτέ από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Έναν ποδοσφαιριστή, που ήρθε στο μεγάλο λιμάνι το καλοκαίρι του 2019 και αγαπήθηκε αμέσως από τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς, με τον Μαροκινό επιθετικό να γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού και να ανταποδίδει την αγάπη με γκολ!

Την τριετία που βρίσκεται στους Πειραιώτες έχει αγωνιστεί συνολικά σε 151 αναμετρήσεις, έχοντας 78 γκολ και 19 ασίστ σε 9.671 λεπτά συμμετοχής, με τον Αφρικανό στράικερ να γράφει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του συλλόγου.

Ο έμπειρος επιθετικός είναι ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, έχοντας 16 γκολ, ενώ βρίσκεται στην 8η θέση της λίστας των αρχισκόρερ της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, έχοντας μόλις ένα λιγότερο από τον Κώστα Φορτούνη (79), επτά λιγότερα από τον Κώστα Μήτρογλου (82 σε 186) και έντεκα από τον Στέλιο Γιαννακόπουλο (86 σε 275) που κλείνουν τις θέσεις ως το top-5.

in.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Ολυμπιακός: Έγραψε ιστορία στην Ευρώπη – Τζολάκης, Ελ Κααμπί και Ελ Αραμπί αποθεώθηκαν στην άφιξη της αποστολής

Newsroom

tickets.gov.gr: Βήμα βήμα η διαδικασία για την είσοδο στα γήπεδα από 9 Απριλίου

Newsroom

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (30/3): Πού θα δείτε τελικό Κυπέλλου βόλεϊ, play out και διεθνή

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com