17.4 C
Θέρμον
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024, 18:29
Κοινωνία

«Η Άρτεμις είναι ζωντανή» – Η επιστολή που έλαβε η οικογένεια της αγνοούμενης 19χρονης

Η οικογένεια της 19χρονης Άρτεμης που εξαφανίστηκε από το Κορωπί βίωσε νέα αναστάτωση, εξαιτίας μιας ανώνυμης επιστολής ,στην οποία αναφέρεται ότι η κοπέλα είναι ζωντανή.

Η επιστολή ταχυδρομήθηκε από άγνωστο από τα ΕΛΤΑ Αμαρουσίου. Αποδέκτης ήταν ο δικηγόρος της οικογένειας, Αναστάσιος Ντούγκας στο γραφείο που διατηρεί στη Θεσσαλονίκη.

Η δακτυλογραφημένη επιστολή, που προκάλεσε το ενδιαφέρον και της ΕΛΑΣ, ανέφερε τα εξής:

«Δώστε προσοχή σε αυτές τις πληροφορίες, είναι σοβαρές. Η Άρτεμις Βασίλη είναι ζωντανή. Κρατείται παρά τη θέληση της από δύο άνδρες. Κατά καιρούς την μετέφεραν σε διαφορετική τοποθεσία και μια τέτοια μετακίνηση έγινε πριν λίγες μέρες λόγω του ότι ανοίχτηκε ξανά η υπόθεση και προβλήθηκε στα κανάλια. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΚΑΘΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ…»

Μάλιστα, ο άγνωστος αποστολέας υποδεικνύει συγκεκριμένες συντεταγμένες σε χώρους γειτονικούς στο Κορωπί απ’ όπου εξαφανίστηκε η 19χρονη.

Η επιστολή αναφέρει πως η Άρτεμις κρατείται παρά τη θέλησή της από άτομα που έχουν διαπράξει στο παρελθόν δύο δολοφονίες εξαφανίζοντας τις σωρούς των θυμάτων τους.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ακολουθώντας τις συντεταγμένες που υπέδειξε ο άγνωστος συντάκτης της επιστολής, βρέθηκε στην περιοχή όταν το κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών που χειρίζεται την υπόθεση, ολοκλήρωσε τη δική του έρευνα.

Κάτοικοι της περιοχής μίλησαν στην εκπομπή, με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου υποτίθεται πως βρίσκεται η Άρτεμις να περιγράφει την εξονυχιστική έρευνα της Ασφάλειας στην οικία του.

«Αιφνιδιάστηκα. Μου ζήτησαν να ψάξουν το σπίτι μου και τα ‘χασα όταν κατάλαβα ότι πρόκειται για την κοπέλα που αγνοείται. Έψαξαν όλο το χώρο μέχρι και στο κοτέτσι», δήλωσε.

Ο πατέρας της Άρτεμης Βασίλη, Γιάννης, εμφανίστηκε επίσης στην εκπομπή, απ’ όπου απηύθυνε για πολλοστή φορά έκκληση σε όσους ξέρουν πραγματικά τι έχει συμβεί, να μιλήσουν και να μην παίζουν με τον πόνο της οικογένειας.

«Μας παίρνουν τηλέφωνο ακόμα και τη νύχτα και μας λένε “πηγαίνετε στο τάδε σημείο να βρείτε την Άρτεμη”. Ας σεβαστούν τον πόνο μας. Να μην τύχει σε άνθρωπο αυτό που περνάμε εμείς»,  ήταν το αίτημα του πατέρα της αγνοούμενης.

Η έρευνα για την Άρτεμη συνεχίζεται από αξιωματικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής.

 

 

eleftherostypos.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Γιάννενα: Του έσπασε το κρανίο, τον πέταξε σε στάβλο και για 4 χρόνια κοιμόταν δίπλα στον σκελετό του

Newsroom

Ενδοοικογενειακή βία: Συγκλονιστικές μαρτυρίες γυναικών – θυμάτων και τα αίτια της κακοποίησης

Newsroom

Πάτρα: Σοκάρει το βίντεο με άγριο ξυλοδαρμό 8χρονου από ένα παιδί 7 ετών

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com