11.9 C
Θέρμον
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 11:36
Κοινωνία

Βρέφος 18 ημερών πνίγηκε με το γάλα του στο νοσοκομείο

Οι γονείς του αδικοχαμένου βρέφους ξεσπούν και καταγγέλλουν. 9 μήνες μετά τον θάνατο του μόλις 18 ημερών παιδιού τους, στο νοσοκομείο Παίδων που νοσηλευόταν ζητούν απαντήσεις και την παραδειγματική τιμωρία όλων εκείνων που ευθύνονται για τον «γολγοθά» που ανεβαίνουν.

Όπως μας λένε το αγγελούδι τους πνίγηκε στα χέρια των γιατρών από το γάλα που του είχαν δώσει. Πέθανε αβοήθητο και το μεγάλο κακό έγινε αντιληπτό πολύ αργότερα, όταν δυστυχώς δεν υπήρχαν περιθώρια αντίδρασης.

Οι σκηνές και οι διάλογοι που περιγράφουν οι γονείς στο Live News καθηλώνουν.

Το αγγελούδι είχε μπει στο νοσοκομείο με ταχύπνοια. Όπως μας λέει η μητέρα, οι γιατροί την ενημέρωσαν πως είχε γίνει καλά και πως θα του έδιναν εξιτήριο μετά από μια τελευταία νύχτα τυπικής παρακολούθησης.

Οι γονείς τρέχουν στο νοσοκομείο και οι γιατροί που στέκονται απέναντί τους, είναι πανικοβλημένοι.

Στο νοσοκομείο Παίδων επικρατεί πανδαιμόνιο. Οι γονείς έχουν χάσει τη γη κάτω από τα πόδια τους και μέσα στον πόνο τους, ακούνε τους γιατρούς να δίνουν τις πρώτες εξηγήσεις τους.

Μέσα σε 18 μέρες η χαρά για τη γέννηση του γιου τους, έδωσε τη θέση της, στην οργή και τη θλίψη για τα όσα συνέβησαν στο νοσοκομείο.

Η αφήγηση της μητέρας στο Live News είναι συγκλονιστική. Φέρνει στο μυαλό της, την τελευταία φορά που είδε το αγγελούδι της, εκείνα τα εφιαλτικά δευτερόλεπτα, όταν οι γιατροί έδιναν μάταια μάχη να το επαναφέρουν.


Οι προσπάθειες είναι αδύνατον να αποδώσουν. Πολύτιμος χρόνος έχει χαθεί και το βρέφος έχει καταλήξει.

Στο πλευρό της οικογένειας βρίσκεται ως τεχνικός σύμβουλος και ο ιατροδικαστής Παντελεήμων Αλεξάνδρου.

Μέσα από τη μήνυση που έχουν καταθέσει οι γονείς ζητούν την παραδειγματική τιμωρία όλων εκείνων που ευθύνονται για την εφιαλτική τροπή, που πήρε η ίδια τους, η ζωή.

Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησε η δικηγόρος των γονιών, Ειρήνη Μαρούπα και αποκάλυψε πως το βρέφος ήταν υγιέστατο και το τάισαν με μπιμπερό, ωστόσο δεν το σήκωσαν ποτέ να ρευτεί με αποτέλεσμα το γάλα να καταλήξει από το στομάχι στον πνεύμονα και να πνιγεί.

Τόνισε πως δεν έσπευσαν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να βοηθήσουν το βρέφος, όπως ισχυρίζονται.

«Το μωράκι ταΐστηκε τρεις η ώρα, διαπιστώθηκε ότι ήταν πνιγμένο με το γάλα του πάρα πολύ αργά, τρεις ώρες μετά, στο επόμενο τάισμα» εξήγησε.

 

 

megatv.com

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Νέα στοιχεία για την καταγγελία της 12χρονης – Καταγγέλλει τη μητέρα & τον σύντροφό της για γενετήσιες πράξεις μπροστά της

Newsroom

Ένοικος πολυκατοικίας εγκλώβισε τους κλέφτες στο ασανσέρ, κατεβάζοντας το γενικό του ρεύματος!

Newsroom

Σεπόλια: Συγκλονίζει η 12χρονη – «Σας εμπιστεύτηκα, όμως οι εφιάλτες μου είναι ακόμα εδώ»

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com