16.4 C
Θέρμον
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 12:05
LifeStyle

Survivor 5 spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο βράδυ!

Το βράδυ της Πέμπτης 2/6 θα παρακολουθήσουμε ακόμη μια αποχώρηση από το Survivor 5 και μάλλον την τελευταία λίγο πριν τον τελικό, αφού και σήμερα 1/6 Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν για την τελευταία επικοινωνία (δείτε ποια ομάδα κερδίζει).

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ βρίσκεται μια ανάσα πριν το τέλος και η αγωνία για το ποιος θα φύγει λίγο πριν πιεί νερό από την πηγή είναι μεγάλη. Οι υποψήφιοι είναι οι: Σπύρος Μαρτίκας, Στέλλα Ανδρεάδου και Θωμαϊς Εμμανουηλίδου.

Ο Σπύρος ζήτησε απεγνωσμένα από τους τηλεθεατές να τον διώξουν από το παιχνίδι (με συμπαίκτες και αντιπάλους να λένε πως το κάνει στρατηγικά), η Στέλλα έκανε έκκληση στον ασπρόμαυρο σύνδεσμο να την ψηφίσει να μείνει, ενώ η Μαίη ήταν πιο ήρεμα όταν την ψήφισαν όλοι από την ομάδα της.

Από χθες 31/5 το βράδυ, τα πρώτα σχόλια σε sites και social media, έλεγαν πως φαβορί για την αποχώρηση είναι η Μαίη, παρόλο που στο Twitter ορισμένοι θαυμαστές του Σπύρου ανέφεραν πως θα κάνουν την επιθυμία του πράξη και θα τον διώξουν από το παιχνίδι.

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το Survivor 5

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες πληροφορίες, ο παίκτης που θα συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους και θα αποχωρήσει από το Survivor είναι… γυναίκα. Μαίη και Στέλλα κονταροχτυπήθηκαν και η Στέλλα αποχώρησε!!

 

youweekly.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Νίκος Βέρτης: Στο εδώλιο ο τραγουδιστής με απόφαση του Aρείου Πάγου

Newsroom

Φαίη Σκορδά: Απαντά για το βίντεο με την ίδια που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο – «Είναι σοκαριστικό»

Newsroom

Χάρης Σταμάτης: Η «Ορεινή Μέλισσα» περιγράφει τα πιο ακραία σκηνικά που έχει ζήσει στο βουνό

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com