11.9 C
Θέρμον
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 8:12
LifeStyle

Survivor 5 spoiler 31/5: Έχουμε το χρώμα! Η ομάδα που κερδίζει την 2η ασυλία της εβδομάδας

Μπορεί το βράδυ της Δευτέρας 30/5 την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor 5 να κέρδισαν οι Μπλε και να βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση ένας παίκτης των Κόκκινων, ωστόσο, σήμερα Τρίτη 31/5 εύχονται να γίνει η ανατροπή και έτσι να μην κινδυνεύσει άλλος συμπαίκτης τους.

Απόψε το αγώνισμα θα είναι πολύ κουραστικό, αυτό δεν θέλουν να τους το κάνουν εύκολο…Οι παίκτες θα τα δώσουν όλα για όλα και σίγουρα – όπως πάντα – θα έχουμε πολλά ξεσπάσματα, βρισιές και εντάσεις ανάμεσα στις δυο αντίπαλες ομάδες.

Τι θα δούμε απόψε:

Στο επεισόδιο θα δούμε για ακόμη μια φορά τον Σπύρο και τον Άρη Σοϊλέδη να πετάει ο ένα καρφιά στον άλλον, με τον πρώτο να μιλάει πολύ σκληρά. Από την άλλη ο Ταλάντσεβ δηλώνει στην κάμερα πως σε αυτό το παιχνίδι κανείς δεν θεωρείται φίλος σου.

Στο αγώνισμα κάποιοι παίκτες θα τα βρουν πολύ σκούρα καθώς δεν θα μπορέσουν να βρουν τον στόχο… Αυτή την φορά δεν θα θέλει τύχη αλλά πολύ καλό σημάδι. Όσον αφορά τον στίβο μάχης θα είναι πολύ κουραστικός με μεγάλα εμπόδια και δύσκολα.

Στο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση που θα είναι “βόμβα”, αφού εκτός του Σπύρου όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι πολύ δυνατοί.

Αυτή η ομάδα θα κερδίσει την δεύτερη ασυλία του Survivor 5

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας είναι η Μπλε, που κέρδισε και την πρώτη. Με λίγα λόγια, κανένας παίκτης τους δεν θα κινδυνεύει και οι Κόκκινοι από 5 θα μείνουν 4…

 

youweekly.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιάννη Πλούταρχο: «Δεν θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Newsroom

Νίκος Βέρτης: Στο εδώλιο ο τραγουδιστής με απόφαση του Aρείου Πάγου

Newsroom

Φαίη Σκορδά: Απαντά για το βίντεο με την ίδια που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο – «Είναι σοκαριστικό»

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com