12.5 C
Θέρμον
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 7:07
LifeStyle

Survivor 5 spoiler 30/5: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Καταιγιστικό είναι το σημερινό 30/5 επεισόδιο του Survivor 5, καθώς ο Σπύρος Μαρτίκας θα κάνει συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με την Μπλε ομάδα και τις σχέσεις τους, καθώς ενώ έβριζαν ο ένας τον άλλον, τώρα είναι κολλητοί φίλοι και αγαπιούνται.

Ωστόσο, πριν το συμβούλιο του νησιού Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, μια από τις τελευταίες μάλιστα, καθώς σε περίπου ενάμιση μήνα θα παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό.

Οι παίκτες θέλουν – ειδικά αυτή τη στιγμή – όσο τίποτα άλλο την ασυλία καθώς δεν θέλουν με τίποτα να αποχωρήσουν μια ανάσα πριν το τέλος. Άντεξαν περίπου 6 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, οπότε μπορούν ακόμη και άλλον έναν.

Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει, η Μπλε ομάδα θα κερδίσει το παιχνίδι, άρα οι Κόκκινοι θα πρέπει να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση…

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor 5

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι Κόκκινοι θα πετάξουν στον τάκο ποιον άλλον; Τον Σπύρο Μαρτίκα, αφού είναι από την ομάδα τους ο πιο αδύναμος αγωνιστικά παίκτης…

Φτάνει τώρα να δούμε ποιοι θα βγουν υποψήφιοι μαζί του…

Το βιογραφικό του Σπύρου Μαρτίκα

Έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στον Πειραιά. Είναι φαρμακοποιός τρίτης γενιάς με αρκετά φαρμακεία στην ιδιοκτησία του. Είναι ανύπαντρος, αλλά οι ανιψιές του είναι οι «γυναίκες της ζωής του». Μπήκε στο Survivor γιατί θεωρεί πως είναι αρκετά ικανός για να ανταπεξέλθει στις πολύ απαιτητικές συνθήκες του παιχνιδιού.

Μερικά από τα χόμπι του είναι ο στίβος, η κολύμβηση, το αλπικό σκι και οι ορεινές επικίνδυνες πεζοπορίες-αναρριχήσεις. Δηλώνει σεμνός και γενναιόδωρος και είναι έτοιμος να μας το αποδείξει μόλις φτάσει στον Άγιο Δομίνικο. Έχει 13 βαφτιστήρια.

«Έχω τέσσερα φαρμακεία, πολύ προσωπικό, πάρα πολύ δουλειά. Τα παρατάω όλα και φεύγω. Γιατί; Γιατί μπορώ. Γιατί κάποιος πρέπει να μετράει την πίεση των αντιπάλων κάθε φορά που θα χάνουν». Αυτά είπε ο Σπύρος Μαρτίκας στο τρέιλερ του Survivor λίγο πριν ξεκινήσει.

 

youweekly.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος εποχής από το Mega – Οι μειώσεις και τα νέα δεδομένα την οδηγούν εκτός σταθμού

Newsroom

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεσπά κατά του Γιώργου Αυτιά: «Αυτό είναι lifestyle του κερατά»

Newsroom

Έφη Παπαθεοδώρου: «Στην αρχή δεν ήθελα να παίξω τον ρόλο της ‘Θεοπούλας’»

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com