12.7 C
Θέρμον
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 12:48
Αστυνομικά

Πάτρα: Ο Θανάσης Κατερινόπουλος εξηγεί τους φόβους του για εξαφάνιση στοιχείων – «Τίποτα δεν γίνεται τυχαία»

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος σχολιάζει τις εξελίξεις και τις καθυστερήσεις στο θρίλερ με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα. Τι λέει για τις Αρχές και τη Ρούλα Πισπιρίγκου…

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος επανέρχεται με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο στην «καυτή» υπόθεση από την Πάτρα. Επικεντρώνεται στις καθυστερήσεις που παρουσιάζονται στην εξέλιξη της μεγάλης έρευνας και δεν κρύβει τους φόβους του, για εξαφάνιση κρίσιμων στοιχείων. Ζητάει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες καθώς όπως αναφέρει, όλα όσα έχουν συμβεί σε αυτή την υπόθεση, έχουν κουράσει και έχουν εκνευρίσει ένα σημαντικό μέρος του κόσμου που παρακολουθεί.

«Θα πρέπει επιτέλους αυτή η υπόθεση να τελειώνει. Να παραδοθούν τα πορίσματα για να ξέρουμε τι γίνεται. Να ξέρει η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο ελληνικός λαός. Δεν μπορεί κάθε τόσο να έχουμε νέα στοιχεία, στοιχεία που κανονικά θα έπρεπε να είχαν βρεθεί από την πρώτη στιγμή, από εκείνους που έκαναν την έρευνα. Πρέπει να τελειώνει γιατί έχει κουράσει» είπε αρχικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία συνέχισε και είπε με νόημα: «Μήπως αυτές οι καθυστερήσεις δίνουν χρόνο σε ορισμένους να εξαφανίσουν στοιχεία; Μήπως έχουν εξαφανιστεί στοιχεία που δεν θα βρεθούν ποτέ; Ο κλονισμός της εμπιστοσύνης στις Αρχές θα είναι ότι χειρότερο. Όλα αυτά γυρίζουν στο μυαλό των σκεπτόμενων πολιτών της χώρας που είναι πολλοί.»

«Όλα θα ξεκαθαρίσουν με τα πορίσματα. Ο λαός λέει ότι οι πολλές μαμές βγάζουν στραβό το παιδί και έχει δίκιο. Έχουν συνεργαστεί γιατροί και αστυνομικοί και ακόμα δεν έχει βγει άκρη.» Για τις κινήσεις που κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου, αρκέστηκε να πει πως κάθε κατηγορούμενος έχει το τεκμήριο της αθωότητας.

 

newsit.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Δυο συλλήψεις και συνολικά τρεις δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα

Newsroom

Μακρυνεία: Συνελήφθη άνδρας για διακίνηση ναρκωτικών

Newsroom

Εννέα συλλήψεις και συνολικά οκτώ δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com