11.9 C
Θέρμον
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 3:11
LifeStyle

Survivor – Spoiler: Απόψε το μεγαλύτερο έπαθλο – Ποια ομάδα κερδίζει

Μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ οι Μπλε και Κόκκινοι παίκτες βρίσκονται ξανά στο στίβο μάχης, είτε ως αντίπαλοι είτε ως συμπαίκτες, με τους All Star παίκτες του τουρκικού Survivor.

Ο  Ατζούν Ιλίτζαλι και ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνουν ότι οι νικητές θα απολαύσουν ένα μοναδικό έπαθλο, το οποίο δεν έχει δοθεί ποτέ ξανά έως τώρα: «Ένα αξέχαστο ταξίδι στο νησί Κουρασάο!», όπως αποκαλύπτει ο παρουσιαστής του ελληνικού Survivor.

Το Κουρασάο είναι το μεγαλύτερο νησί της ομάδας «ABC» (Aruba, Bonaire, Curaçao) κι ανήκε μέχρι πρόσφατα στις Ολλανδικές Αντίλλες. Πανέμορφο, εξωτικό, ιδιαίτερο! Αυτό είναι το Κουρασάο, στο οποίο οι νικητές θα περάσουν αξέχαστες στιγμές.

Οι Μπλε κι οι Κόκκινες ομάδες των δύο χωρών ενώνονται και μας χαρίζουν – για ακόμη μία φορά – έναν ανεπανάληπτο αγώνα, γεμάτο ένταση και τρομερή αγωνία. Το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο μέχρι και τον τελευταίο πόντο.

Survivor – Spoiler 26/5

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτα spoilers, τα οποία σου μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, η Μπλε ομάδα θα βρεθεί στον στίβο μάχης με την αντίστοιχη Μπλε ομάδα της Τουρκίας, κάτι το οποίο θα συμβεί και με τους Κόκκινους παίκτες. Σύμφωνα με τα Spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, η ομάδα που θα καταφέρει να βρεθεί στο Κουρασάο είναι η Μπλε.

 

tlife.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιάννη Πλούταρχο: «Δεν θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Newsroom

Νίκος Βέρτης: Στο εδώλιο ο τραγουδιστής με απόφαση του Aρείου Πάγου

Newsroom

Φαίη Σκορδά: Απαντά για το βίντεο με την ίδια που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο – «Είναι σοκαριστικό»

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com