14.2 C
Θέρμον
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 11:34
Νέα απο το ΘέρμοΤοπικά νέα

Σειρά συναντήσεων Δημάρχου Θέρμου για το θέμα του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς

O Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπυρίδων Κωνσταντάρας, συναντήθηκε σήμερα στη Βουλή, με τον Βουλευτή κ. Μάνο Κονσόλα,   και Πρόεδρο της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής αρμόδιο για τις νησιωτικές και ορεινές περιοχές , ο οποίος είναι μέλος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων και της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, για το ζήτημα της επικείμενης παύσης του μοναδικού Τραπεζικού Καταστήματος στο Θέρμο.

Επίσης, ο κ. Δήμαρχος πραγματοποίησε συνάντηση,  με τον Βουλευτή κ.Δημήτρη Κωνσταντόπουλο , ο οποίος κατέθεσε Αναφορά και κατόπιν ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών για το ίδιο ζήτημα. Επιπλέον, προετοίμασε την επίσκεψη αντιπροσωπείας του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου, στη Βουλή, όπου θα γίνει συνάντηση με όλους τους βουλευτές του νομού.

«Ερωτήσεις και επιστολές στήριξης έχουν ήδη παράσχει οι βουλευτές όλων των κομμάτων του νομού Αιτωλοακαρνανίας για το θέμα της Τραπέζης Πειραιώς, που σχεδιάζει τέλος Ιουλίου να παύσει την λειτουργία του καταστήματος στο Θέρμο», επισήμανε ο κ. Δήμαρχος.

Επίσης, επισκέφτηκε τον Σύλλογο Εργαζομένων της Τράπεζας ( ΣΕΤΑΠ ), όπου είχε σημαντική ενημέρωση από τον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Αδαμόπουλο και τα μέλη του Δ.Σ. , για τα τεκταινόμενα στο χώρο και υπήρξε συμφωνία συμπαράστασης για την διατήρηση της λειτουργία του καταστήματος στην πόλη του Θέρμου, στην κινητοποίηση που ετοιμάζει ο Δήμος και οι Φορείς της πόλης.

Κατόπιν, επισκέφτηκε και έθεσε υπόψιν της εντεταλμένης της Γραμματείας της Κυβέρνησης κας Διαμάντη, το ίδιο θέμα καθώς και το ζήτημα λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Θέρμο , ενώ αντάλλαξαν απόψεις και με τον Ειδικό Γραμματέα κ. Γιάννη Μαστρογεωργίου, που κατάγεται μάλιστα από τον οικισμό Κόφτρας Δήμου Θέρμου.

Στη Βουλή στο περιθώριο της συζήτησης νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών εξέφρασε την διαμαρτυρία του για το κλείσιμο του μοναδικού καταστήματος Τραπέζης στο Θέρμο, παρουσία και του βουλευτή του νομού μας κ . Κωνσταντόπουλου, στον Αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Θόδωρο Σκυλακάκη , στον υφυπουργό κ. Βεσυρόπουλο και στον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ και βουλευτή κ. Κώστα Σκανδαλίδη.

«Ο αγώνας μας συνεχίζεται αμείωτος και δυναμικός , μαζί με όλους τους φορείς και τους πολίτες του Θέρμου!», τόνισε ο κ. Δήμαρχος.

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Επισκέψεις σχολείων στο ΚΕΠΕΑ Θέρμου

Newsroom

Δήμος Αγρινίου: Σύσκεψη της Διεύθυνσης Πρασίνου και Περιβάλλοντος

Newsroom

Κώστας Λύρος: Kακοδιαχείριση  “πριν ακόμη ο κόκορας λαλήσει” 

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com