12.7 C
Θέρμον
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 12:46
Απόψεις

Περί Συ.Ριζ.Αίας νοοτροπίας (Σύντροφοι Ριζοσπαστικής Αριστεράς)

Ν. Αν.Μαραγιάννης

freelance journalist

Ο στόχος τους είναι η«άλωση» του κράτους και των «αρμών εξουσίας». Τώρα,σχετικά με το όραμα της «αριστεράς», για το δίκαιο του λαού, τη δικαιοσύνη, την ισότητα, τα δικαιώματα και άλλα τέτοια κυρίαρχα επαναστατικά, είναι μπαρούφεςκαι@ριστεροκλ@νιές.

Η κυρά Τασία και ο Πολ@κης ήταν ξεκάθαροι. Να βάλουμε μερικούς στη φυλακή να πάρουμε την εξουσία, να αλώσουμε τους αρμούς εξουσίας, να εγκαταστήσουμε συριζο-φρουρούς στη Δικαιοσύνη και στο «κράτος», και να προχωρήσουμε σε εκκαθαρίσεις.

Για το πολιτικό αυτό «μόρφωμα» -το οποίο έχει μέλη κάποιους ταχαριστερούςπου αντιμάχονται (;) λένε, την ανισότητα και την ιεραρχία που είναι αποτέλεσμα της καπιταλιστικής κοινωνίας, κουτλουπού (κτλ.)- κάποιες ιδιότητες θεωρούνται ελαττώματα.

Οι άνθρωποι που φέρουν αυτές τις ιδιότητες πρέπει να αποδομηθούν.Μάλιστα, αν κατέχουν δημόσια αξιώματα και εκφέρουν δημόσιο λόγο τότε ο «φραγγελισμός» και ο «λιθοβολισμός»τους πρέπει να είναι δημόσιος.

Ας δούμε λοιπόν,τις ιδιότητες αυτές που τους προκαλεί απέχθεια.

Είναι ο άνθρωπος οπροσηνής, που δεν είναι επιθετικός, δεν είναι φίλερις και ο λόγος του δεν είναι τοξικός.

Είναι ο άνθρωπος που μιλάει με επιχειρήματα και αποφεύγει τις οξύτητες ακόμα και όταν προκαλείται.

Για τους συριζαίους που από την ιδεολογία τους είναι προκλητικοί, επιθετικοί, διχαστικοί, αυτή η κατηγορία ανθρώπων βρίσκεται στο χώρο της περιφρόνησης.

Αν στις ύβρεις δεν απαντήσεις με ύβρεις, τότε οι συριζαίοι καθοδηγητές αποσυντονίζονται. Γιατί όταν κάποιος βρίζει μόνος του φαίνεται πως παραληρεί και αυτό πλήττει την δημόσια εικόνα του. Κονταίνει, χάνει.

Αν μάλιστα ο προσηνής και πράος άνθρωπος τυχαίνει να είναι και πολύτεκνος, τότε η περίπτωση του γίνεται ιδιαίτερα σοβαρή.

Ένας πολύτεκνος έχει αυξημένο το αίσθημα της οικογένειας. Είναι κατά τεκμήριο, αυτό που λέμε «νοικοκύρης».

Και οι συριζαίοι χλευάζουν τους νοικοκύρηδες. Τους θεωρούν συντηρητικό κοινωνικό στρώμα, στυλοβάτη του καπιταλιστικού συστήματος.

Εξάλλου στην Ελλάδα η οικογένεια αποτελεί το ένα τρίτο του γνωστού τρίπτυχου «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια», που επί έτη πολλά, οι διανοούμενοι της συριζαίας αντίληψης προσπαθούν να το αποδομήσουν.

-Ας δούμε τώρα τι γίνεται και με τη θρησκεία, διότι για να είναι κάποιος,Χριστιανός είναι κάτι το αρνητικό, σύμφωνα με τους συριζαίους.

Για τους μουσουλμάνους είναι ψυχοπονιάρηδες, ενδιαφέρονται για την άσκηση των θρησκευτικών τους καθηκόντων, φροντίζουν για τα ανθρώπινα δικαιώματά τους.

Ήθελαν και θέλουν να καταργήσουν τα σύνορα και να δεχθούν αυτά τα μπουλούκια για να τους δοθεί η ελληνική υπηκοότητα και μετά να έχουν κερδισμένη την ψήφο τους.Η κυρά Τασία μας έλεγε με προκλητική ειρωνεία για τους μετανάστες, ότι λιάζονταν στις πλατείες μας.

Τη χολή τους τη χύνουν γι’ αυτούς που είναι χριστιανοί, πατριώτες και οικογενειάρχες. Είναι ο εν δυνάμει αντίπαλος τους μέσα στην κοινωνία. Και τα πρότυπα που φέρουν αυτά τα χαρακτηριστικά θα πρέπει να αποδομηθούν.

Παράδειγμα, ο κ. Τσιόδρας, – δεν έχω καμία σχέση με τον άνθρωπο, τον γνώρισα μέσω της τηλεόρασης και με εντυπωσίασε, βεβαίως, ως επιστήμονας αλλά και ως άνθρωπος με Ορθόδοξες Χριστιανικές αρχές – αποτελεί ένα τέτοιο πρότυπο.

Δεν είναι ανάγκη να πω ότι ο άνθρωπος αυτός σήκωσε στους ώμους του, ειδικά τους πρώτους μήνες της πανδημίας, ένα τεράστιο βάρος.

Οι συριζαίοι αυτό, δεν το θέλουν, γιατί αμφισβητεί,την αντικαπιταλιστική (;) ταχαριστερή διανόηση,του θολοκουλτουριάρη, του χαβαλέ,του επαναστάτη των πεζοδρομίων. Τον ανεπάγγελτο.Τον άνθρωπο χωρίς ένσημα.

Γι’ αυτούς, η αριστεία είναι ρετσινιά!

 

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Διαδίκτυο- Ηλεκτρονικές Συσκευές: Το εύκολο και βολικό «Παρκάρισμα» των ανήλικων παιδιών!

Newsroom

Οι αρνητικές επιπτώσεις του διαδικτύου και των ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας στη ζωή των μαθητών, η ευθύνη και το χρέος των γονέων

Newsroom

Όχι άλλες Ανθρωποθυσίες στο «ΜΟΛΟΧ» της ασφάλτου – Όχι άλλοι νέοι στο θάνατο

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com