18.9 C
Θέρμον
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 14:58
LifeStyle

Survivor 5 spoiler 7/5: Έχουμε χρώμα! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο σήμερα

Απόψε το βράδυ το Survivor 5 επιστρέφει με αγώνισμα επάθλου φαγητού! Μπλε και Κόκκινοι μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού όπου αποχώρησε η Σοφιάνα και όλοι σοκαρίστηκαν, θα μονομαχήσουν με σκοπό το φαγητό αλλά και τη διασκέδαση, καθώς τα έπαθλα όσο προχωράμε προς τον τελικό, μεγαλώνουν.

Όσον αφορά τις δυο ομάδες, στην Μπλε το κλίμα είναι πολύ άσχημο αφού όλοι έχουν χωριστεί σε υποομάδες ειδικά μετά τα τελευταία περιστατικά με την κλίκα του Άρη Σοϊλέδη. Από την άλλοι οι Κόκκινοι είναι πιο ενωμένοι, όμως το κλίμα δεν θα αργήσει να… αλλάξει.

Πάμε όμως στο τι θα δούμε απόψε στο Survivor 5

Όπως είδαμε λοιπόν από το trailer για το σημερινό 7/5 επεισόδιο που κυκλοφόρησε πριν μερικές ώρες, ο Τάκης Καραγκούνιας δεν τον έχει αφήσει σε ησυχία και σε κάθε του συνέντευξη λέει πόσο δίκιο είχε πως ήρθε η σειρά του να φύγει μετά την αποχώρηση της Σοφιάνας και κάπως έτσι η κλίκα της 4αδας να σπάσει.

Βέβαια, όπως θα δούμε στη συνέχεια το κλίμα ηρεμεί μόλις και οι δυο ομάδες πατήσουν το πόδι τους στον στίβο μάχης που θα έχει έπαθλο φαγητό και συγκεκριμένα το πρώτο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας. Το φαγητό το χρειάζονται όσο τίποτα για να τους δώσει δύναμη για τον επόμενο αγώνα, αφού έρχονται οι ασυλίες.

Ο σημερινός αγώνας θα είναι από τους πιο δύσκολους, αφού οι παίκτες πριν ξεκινήσουν το τρέξιμο και έρθουν αντιμέτωποι με τα εμπόδια και τον στόχο θα… ζαλιστούν πολύ!

Αυτή η ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ομάδα που θα καταφέρει πρώτη να φτάσει τους απαιτούμενους πόντους και θα καταφέρει να φάει αλλά και να διασκεδάσει είναι η Μπλε! Όπως φαίνεται έχουν γυρίσει στις νίκες… Να είναι τύχη ή τελικά η Σοφιάνα ήταν αδύναμος κρίκος;

 

youweekly.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιάννη Πλούταρχο: «Δεν θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου»

Newsroom

Νίκος Βέρτης: Στο εδώλιο ο τραγουδιστής με απόφαση του Aρείου Πάγου

Newsroom

Φαίη Σκορδά: Απαντά για το βίντεο με την ίδια που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο – «Είναι σοκαριστικό»

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com