17.8 C
Θέρμον
Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 22:38
LifeStyle

Κώστας Κωστόπουλος: Από τις μεγάλες επιτυχίες, στην καταγγελία για βιασμό και την παραίτηση από τον Σασμό

Ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος βρίσκεται το τελευταίο 24ωρο στο επίκεντρο, καθώς η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου τον κατήγγειλε για βιασμό.

Η γυναίκα, η οποία ζει μόνιμα στην Κρήτη μίλησε στην ΕΡΤ, υποστήριξε πως «μιλάμε για ένα άγριο περιστατικό που έπρεπε να το μάθουν και τα δικά μου πρόσωπα δεν ήταν καθόλου εύκολο γιατί πέρασα από πολλά στάδια θυμού, θλίψης, οργής, πένθους, εγώ πενθώ για το κορίτσι που ήμουν τότε, ήμουν 21».

Ο Κώστας Κωστόπουλος αποφάσισε το βράδυ της Τετάρτης να προχωρήσει σε μία μακροσκελή ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook και να γνωστοποιήσει ότι παραιτείται από την επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός. «Λόγοι ευθύτητας και αξιοπρέπειας μού επιβάλλουν να τοποθετηθώ δημόσια: Η «καταγγελία» αυτή, αν και εφόσον όντως αφορά εμένα, είναι απολύτως ψευδής και αποτελεί μία χυδαία απόπειρα συκοφάντησης μου. Οι αρχές και το ήθος μου είναι γνωστές σε όλους όσους συνεργάσθηκα όλες αυτές τις δεκαετίες» έγραψε, μεταξύ άλλων ο σκηνοθέτης.

Ποιος είναι ο Κώστας Κωστόπουλος

Ο Κώστας Κωστόπουλος γεννήθηκε το 1965 και μεγάλωσε και ζει στις δυτικές συνοικίες της Αθήνας.

Έχει υπογράψει μερικές από τις πιο πετυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης και τα τελευταία χρόνια διδάσκει και προετοιμάζει ηθοποιούς και σκηνοθέτες μεταφέροντας την πολυετή εμπειρία και γνώση του. Μάλιστα, έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους Έλληνες ηθοποιούς.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως βοηθός σκηνοθέτη σε μεγάλες παραγωγές, όπως τα «Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά» του Κώστα Κουτσομύτη και δουλειές του Μανούσου Μανουσάκη.

Στο βιογραφικό του, υπάρχει η σκηνοθεσία πολλών αυτοτελών επεισοδίων για το «Τμήμα Ηθών», αλλά και τους «Δρόμους της Πόλης».  Σκηνοθέτησε επίσης 185 επεισόδια στα «Φτερά του Έρωτα» στην ΕΡΤ1 και 200 επεισόδια της πολυσυζητημένης σειράς «Βέρα στο Δεξί». Ακολούθησε ο «Έρωτας» και το «Κάρμα» αλλά και η «Λόλα» σε διασκευή της Αννας Χατζησοφιά στον ΑΝΤ1.

Ο Κώστας Κωστόπουλος έχει εργαστεί και στον χώρο της διαφήμισης και των ντοκιμαντέρ.

Η μετακόμιση στο Λος Άντζελες και η τεράστια επιτυχία του Σασμού

Λίγα χρόνια μετά και ενώ έχει έρθει η οικονομική κρίση ο Κώστας Κωστόπουλος αποφασίζει να μετακομίσει στο Λος Άντζελες για μία καλύτερη τύχη.

Επιστρέφοντας, αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία της σειράς Σασμός. Ο ίδιος είχε προαναγγήλει και τη συνέχεια του Σασμού για δεύτερη σεζόν.

Φωτογραφίες: Facebook / NDP

tlife.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Λιάγκας – Πέταξε εκτός αέρα τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ: «Ντροπή σας! Πάρτε τον»

Newsroom

«Αγνώριστη» η Μαρίνα Πατούλη σε φωτογραφία στο Instagram

Newsroom

Τζέιμς Καφετζής: Η συγκινητική συνάντηση με τον πατέρα του μετά το Survivor

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com