15.7 C
Θέρμον
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 18:16
Νέα απο το ΘέρμοΤοπικά νέα

Εκδήλωση αφιερωμένη στον Τζώρτζ Τσούνη, νέο πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα- Σπύρος Κωνσταντάρας: ”Ευχόμαστε στο νέο πρέσβη κάθε επιτυχία”

Εκδήλωση αφιερωμένη στο Νέο Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζώρτζ Τσούνη, με καταγωγή από τον Πλάτανο Ναυπακτίας, πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν συντοπίτες του, από τον Πλάτανο Ναυπακτίας, προκειμένου να ευχηθούν στον Πρέσβη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Ιδιαίτερα χαρούμενος για την παρουσία του κ. Βασίλη Γκουρνέλου και του κ. Θανάση Αντζούλη στο αποχαιρετιστήριο αυτό γεύμα, καθώς και για τον ερχομό του κ. Τζώρτζ Τσούνη στην Ελλάδα, δηλώνει ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπυρίδων Κωνσταντάρας.

Συγκεκριμένα δηλώνει:

«Χάρηκα ιδιαίτερα που δύο εξαιρετικοί ομογενείς και φίλοι Διπλατανιώτες, ο Βασίλης Γκουρνέλος και ο Θανάσης Αντζουλής, πλαισίωσαν στο αποχαιρετιστήριο γεύμα στην Νέα Υόρκη τον νέο Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα κύριο Τζώρτζ (Γεώργιο) Τσούνη, που οι γονείς του κατάγονται από τον Πλάτανο και η σύζυγός του κυρία Όλγα Αντζουλή από τον Διπλάτανο δήμου Θέρμου. Ευχόμαστε στο νέο πρέσβη κάθε επιτυχία . Ο ερχομός του στην Ελλάδα να συμβάλλει στην αναβάθμιση των σχέσεων των δύο χωρών και η περιοχή μας να αποκτήσει έναν δυνατό σύμμαχο στην πορεία για την ανάπτυξη της!»

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Θέρμο: Σε κλίμα συγκίνησης το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Επισκόπου Ευκαρπίας Ιεροθέου

Newsroom

Αγρίνιο: Εκδήλωση με θέμα”Τιμή στη μνήμη των Βετεράνων του Τοπικού Τύπου που έφυγαν”

Newsroom

Πρώτη στην Δυτική Ελλάδα μαθήτρια του ΕΠΑΛ Αγρινίου στην Οικονομική Ολυμπιάδα

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com