16.4 C
Θέρμον
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 12:21
Αστυνομικά

Ανατροπές φέρνουν τα νέα πορίσματα για τον θάνατο των παιδιών στην Πάτρα – Έρχονται νέες συλλήψεις

Οι ιατροδικαστές κατέγραψαν τα ευρήματα σωστά, τα ερμήνευσαν λανθασμένα και δεν άφησαν περιθώρια να εξεταστούν περαιτέρω οι υποθέσεις.

Για σοβαρές αστοχίες στα πρώτα πορίσματα των νεκρών παιδιών από την Πάτρα κάνουν λόγο ο ιατροδικαστής και πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας Γρηγόρης Λέων αλλά και ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας.

Μιλώντας αμφότεροι στο ΣΚΑΙ αναφέρονται για το που στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας.

Όπως είπε ο κ. Λέων, «από τα ευρήματα που έχουμε υπάρχουν σοβαρές αστοχίες στα πρώτα πορίσματα» και γι’ αυτό θα φέρουν ανατροπές τα νέα πορίσματα.

Εξήγησε πως ενώ οι ιατροδικαστές κατέγραψαν τα ευρήματα σωστά, τα ερμήνευσαν λανθασμένα και δεν άφησαν περιθώρια να εξεταστούν περαιτέρω οι υποθέσεις.

Τόνισε, επίσης, ότι πρώτα θα ολοκληρωθεί η πραγματογνωμοσύνη της Τζωρτζίνας και στη συνέχεια θα προχωρήσουν στα άλλα δύο παιδιά, τη Μαλένα και την Ίριδα.

Ο κ. Μπαλάσκας από την πλευρά της αστυνομίας εκτίμησε ότι η κατάσταση θα έχει τελειώσει μέχρι τέλος του μήνα και όσοι εμπλέκονται θα συλληφθούν άμεσα.

Για το Μάνο Δασκαλάκη είπε ότι η επιλογή του να απομακρυνθεί από τη δημοσιότητα δε μπορεί να τον καταστήσει «αόρατο», «αν τον χρειαστεί η ΕΛΑΣ θα τον έχει».

Όσον αφορά τις κατηγορίες της Ρούλας Πισπιρίγκου προς τους γιατρούς, είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν υπάρχει γιατρός που θα χορηγούσε 15 φιαλίδια κεταμίνης» στο παιδί.

 

 

in.gr

facebook

Ακολουθήστε το ThermoNews  στο Google News

 

Kάνετε Like στη σελίδα του ThermoNews.gr στο Facebook για να μαθαίνετε άμεσα  ό,τι συμβαίνει !

facebook

Σχετικές αναρτήσεις

Ανήλικη καταγγέλλει τη μητέρα και τον σύντροφό της για γενετήσιες πράξεις μπροστά της

Newsroom

Μεσολόγγι: Συνελήφθησαν δυο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών

Newsroom

Μεσολόγγι: Δέκα ανήλικοι και ένας αποφυλακισμένος διέρρηξαν σπίτι

Newsroom
Φόρτωση....
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com